Nibo Stone

Laagreliefdorpel type DA

De profilering van deze dorpel is bestemd voor een kozijn met een binnendraaiende deur met een rondgaand kaderprofiel. Er kan gekozen worden tussen een verhoogde neut of een vlakke neut. In het kader van de luchtdichting, zijn de dorpels geschikt als aanslag voor een doorgaande kaderdichting.

Preflex voor snelle levering

De dorpel type DA is in Preflex verkrijgbaar in verschillende standaard maatvoeringen (zie hieronder) geschikt voor aansluitingen op sponningen en groeven in de kozijnstijl overeenkomstig de huidige KVT-richtlijnen en de in de timmerindustrie gangbare maatvoeringen voor kozijnen. De standaardisatie van de productlijn laagreliefdorpels garandeert een snelle levering van maximaal 15 werkdagen uit onze strategische voorraad. De Preflexdorpels zijn onder KOMO verkrijgbaar in Nibo Hardsteen blauwgrijs.

Type Da

Maatwerk voor projecten

Binnen het productieproces bestaat voldoende ruimte voor projectmatig maatwerk. Geheel op wens van de klant kunnen onder KOMO laagreliefdorpels geleverd worden in Nibo Hardsteen blauwgrijs en Belgisch Hardsteen. Deze dorpels zijn ook extra breed leverbaar. Een duurzame oplossing voor energiezuinige, extra brede muren met meer isolatiemateriaal.

Type  Da+

Strenge prestatie-eisen onder KOMO

Al onze laagreliëfdorpels voldoen aan de duurzaamheidsproeven volgens BRL 0813 en worden met SKH/KOMO-certificaat geleverd. Zowel de productielijn als de materialen worden via externe instanties en via een streng intern kwaliteitssysteem bewaakt. Mits gemonteerd onder de in het attest genoemde eisen, leveren de laagreliëfdorpels de in het KOMO-certificaat omschreven prestaties en voldoen binnen Politie Keurmerk Veilig Wonen aan weerstandklasse II.

Download bestelformulieren

Download SKH/KOMO-certificaat

VERKRIJGBAAR IN

Verhoogde neuten (30 mm)Vlakke neuten
Max. Dorpellengte (mm)27002700
Dorpelbreedte (mm)114/139114/139
Sponningdiepte (mm)51/5751/57
Hoogte incl. Neut (mm)10070
Breedte neuten (mm)67/9067/90
Natuursteen
Nibo Hardsteen blauwgrijs 120 geslepen
Belgisch Hardsteen 120 geslepen

Interessant voor u


Compositie  Offerte  Aanvragen 004
Aanvragen offerte
Download Detailtekeningen Komo
Bekijk detailtekeningen
Compositie  Bim  Model 008
Download voor uw BIM-model