Nibo Stone

Laagreliefdorpel type hefschuifpui

Deze laagreliefdorpel is bestemd voor hefschuifpuien en kan gecombineerd worden met zowel een vlakke neut als een verhoogde neut tot maximaal 130 mm hoogte. In het kader van de luchtdichting, zijn de dorpels geschikt als aanslag voor een doorgaande kaderdichting.

Maatwerk

De hefschuifpuidorpel wordt geheel op maat gemaakt, geschikt voor aansluitingen op sponningen en groeven in de kozijnstijl overeenkomstig de huidige KVT-richtlijnen en de in de timmerindustrie gangbare maatvoeringen voor kozijnen. De dorpel kan in 1 deel worden geleverd tot een maximale lengte van 2700 mm. Bij langere lengtes wordt de dorpel vervaardigd uit delen, waarbij de koppelnaad onder de vaste deur valt. De dorpel kan onder KOMO worden geleverd in Belgisch Hardsteen en Nibo Hardsteen blauwgrijs.

Type Hefschuifpui

Extra breed

Deze laagreliefdorpels voor een hefschuifpui zijn ook extra breed leverbaar. Een duurzame oplossing voor energiezuinige, extra brede muren met meer isolatiemateriaal.

Type Hefschuifpui+

Strenge prestatie-eisen onder KOMO

Al onze laagreliëfdorpels voldoen aan de duurzaamheidsproeven volgens BRL 0813 en worden met SKH/KOMO-certificaat geleverd. Zowel de productielijn als de materialen worden via externe instanties en via een streng intern kwaliteitssysteem bewaakt. Mits gemonteerd onder de in het attest genoemde eisen, leveren de laagreliëfdorpels de in het KOMO-certificaat omschreven prestaties en voldoen binnen Politie Keurmerk Veilig Wonen aan weerstandklasse II.

Download SKH/KOMO-certificaat

VERKRIJGBAAR IN

Natuursteen
Nibo Hardsteen blauwgrijs 120 geslepen
Belgisch Hardsteen 120 geslepen

Interessant voor u


Compositie  Offerte  Aanvragen 004
Aanvragen offerte
Download Detailtekeningen Komo
Bekijk detailtekeningen
Laagreliefdorpels
Download brochure