Nibo Stone NL

HG Golvpolish

€ 14,50 Incl. 21% BTW
Op voorraad

HG Golvpolish is een verwijderbaar polymeer beschermlaag voor alle stenen vloeren. HG Golvpolish biedt bescherming tegen vlekken, vervuiling, krassen en slijtage, verdiept kleur en structuur en geeft een zijdeglans en antislip effect.

Inhoud

fles van 1 liter

Gebruiksaanwijzing

Alvorens HG Golvpolish aan te brengen dient de vloer van alle verontreinigingen te zijn ontdaan. Aansluitend de vloer minimaal 3 dagen laten drogen. Bij vloerverwarming 24 uur. De vloerverwarming 12 uur voor de behandeling uitschakelen. HG Golvpolish niet schudden voor gebruik. HG Golvpolish opbrengen met een niet pluizende, schone (thee)doek die gewikkeld is om een trekker of met een wasverdeler. Op een grove ondergrond een verfroller (vachtroller) gebruiken. HG Golvpolish op de vloer gieten en in rechte banen in één richting verdelen. Niet draaien of wrijven. Als de HG Golvpolish droog is (na. ca. 40 min.) kan de 2e laag haaks op de 1e laag worden aangebracht. De bescherming is na ca. 3 uur beloopbaar en na 3 dagen volledig uitgehard.

Nieuwe vloeren goed laten uitwasemen/drogen alvorens HG Golvpolish aan te brengen. HG Golvpolish alleen binnenshuis toepassen.

Dosering

Indien u HG Golvpolish als beschermlaag aanbrengt is 1 liter voldoende voor circa 40 m2 (per laag). Als onderhoudsmiddel: 1x maandelijks 100 ml (kopje) HG Golvpolish op 10 liter water.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone. Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren.