Nibo Stone NL

Bellinzoni marmermelk

€ 21,50 Incl. 21% BTW
Op voorraad

Bellinzoni marmermelk is een onderhouds- en beschermmiddel voor alle soorten marmer, graniet en travertin. Het middel dringt diep in de poriën. Marmermelk maakt de vloer vuilafstotend en geeft deze een zijdeglans.

Inhoud

fles van 1 liter

Gebruiksaanwijzing

Vloer grondig reinigen en oude waslagen verwijderen, waarna de vloer eerst moet opdrogen. Let op bij nieuwe vloer dat deze eerst volledig droog is (ca. 3 maanden). Daarna marmermelk met een vochtige doek gelijkmatig dun opbrengen. Enkele minuten laten opdrogen en gedurende deze tijd de vloer niet belopen. Daarna de melk uitwrijven met een droge wollen doek of met een boenmachine.

Voor het wekelijkse onderhoud gebruikt u, na de droogperiode, een scheut (helft van de witte dop) marmermelk in uw (koude) dweilwater en met vochtige dweil opbrengen. Gedurende het opdrogen van de vloer, deze niet belopen. Hiermee dweilt u gedurende de eerste 2 maanden 1x per week. Daarna bouwt u af naar ca. 6x per jaar.

Dosering

1 fles Bellinzoni Marmermelk van 1 liter is voldoende voor ca. 30 m2.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren

Altijd eerst een proefstuk maken

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone. Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren