VLOER VAN DE MAAND Corton natuursteen

De vloertegel van deze maand is een mooie robuuste natuurstenen vloer die veel weg heeft van Bourgondische Dallen. De tegels worden op ambachtelijke wijze met de hand geproduceerd en lijken te zijn gekapt uit oude kastelen of kloosters. De tegels hebben een rijk gamma aan beige tot gele kleurtinten en zijn uitstekend geschikt voor grote oppervlaktes. Door de verschillende kleurnuances blijft de vloer boeien.

de look van een oude kasteelvloer
Hoewel de tegels karakteristieke putjes en andere oneffenheden in het oppervlak laten zien, zijn de tegels glad afgewerkt zonder dat afbreuk wordt gedaan aan de landelijke en rustieke uitstraling van de tegels. Dit maakt de vloer wel veel gemakkelijker in onderhoud. 

Prijs*

De Corton vloertegel in banen x 40 cm is alleen deze maand verkrijgbaar van € 99,00 voor slechts € 59,00 per m2. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, dus kom snel naar onze showroom in Vianen waar de Corton vloertegel te bezichtigen is op een grote beloopbare oppervlakte. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de vloer er bij u thuis uit kan komen te zien. 

Bezoek onze inspiratiecenters

* de genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Interessant voor u

Bezoek onze inspiratiecenters
Onbezorgd met ons Nibo Totaalgemak
Bel of mail ons tel 077 396 76 60
Deel via
Nibo Stone maakt gebruik van cookies Ok, melding sluiten