VLOER VAN DE MAAND Olympia en Champagne vloertegels

Olympia vloertegels  zijn gemaakt van een warmbeige kalksteen die wordt gewonnen in het Middellands Zeegebied. In de tegels kunt u daarom nog schelpen en fossielen herkennen.  

De oppervlakte en de randen van deze natuursteen tegels worden handmatig verouderd. De tegels worden bewust ‘beschadigd’ zodat de tegels oud lijken en een antiek uiterlijk krijgen. Aan randen zijn stukjes uitgeslagen en het oppervlak vertoont hamerslagen en –vegen. Dit geeft de tegel een mooie verouderde look. Bovendien is het oppervlak van deze vloertegels thermisch behandeld. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen vlekken.

De tegels hebben een vaste breedtemaat van 40 cm, de lengtes verschillen tussen de 50 – 90 cm. De tegels hebben een warme uitstraling en passen bij zowel een landelijk als een klassiek interieur.

De tegels zijn ook verkrijgbaar in de Champagne uitvoering. De eigenschappen van Champagne vloertegels zijn gelijk aan die van Olympia vloertegels. De champagne vloertegels zijn speciaal geselecteerd en hebben een egalere uitstraling dan de Olympia.

De natuursteen vloertegels kosten alleen deze maand geen € 65,00, maar slechts € 45,00 per m2 ex btw.

 

Bezoek onze inspiratiecenters

Interessant voor u

Bezoek onze inspiratiecenters
Onbezorgd met ons Nibo Totaalgemak
Bekijk ons inspirerende magazine
Deel via
Nibo Stone maakt gebruik van cookies Ok, melding sluiten