VLOER VAN DE MAAND Loaf Grigio Betonlook tegels

De Vloer van deze Maand is de populaire Loaf Grigio uit de collectie van Nibo Stone. De keramische vloertegels hebben een stoere betonlook en zijn maar liefst 90 x 90 cm. Ze hebben een matte uitstraling en komen het best tot hun recht in een moderne of industriële woonstijl.

Top Kwaliteit

De tegels zijn van top kwaliteit en zijn full body. De tegel is dus door en door gekleurd en heel hard. U kunt met een gerust hart op deze vloer leven. Hij is bestand tegen hoog oppervlak verkeer.  De vloer laat geen water of andere vloeistoffen door en is hierdoor ook zeer geschikt voor toepassingen in de keuken of badkamer.

De tegels mogen ook buiten gelegd worden*, want ze zijn vorstbestendig. De tegels zijn 10,5 mm dik en zijn monocaliber gerectificeerd. Een moeilijke term die betekent dat de tegels perfect haaks zijn gemaakt en bovendien exact dezelfde maat hebben. Daardoor kunnen de tegels met een kleinere voeg gelegd worden. U krijgt een strakker eindresultaat.

* mits gelegd volgens onze adviezen. Vraag ernaar in de showroom. 

Zelf leggen?

Overweegt u om de tegels zelf te leggen? Gebruik hiervoor dan zeker ons tegel levelling systeem. De tegels komen dan gegarandeerd vlak en strak te liggen. Lees meer over Zelf tegels leggen.

All-In Package Deal * 

U kunt ook kiezen voor onze All-in Package Deal. Dan wordt de vloer ook nog eens heel voordelig voor u gelegd door een ervaren tegelzetter. De vloer wordt kosteloos bezorgd èn u krijgt de schoonmaakproducten voor het eerste jaar, helemaal voor niets!

All-In Package Deal, nu van € 140 voor slechts € 115

(per m2 inclusief BTW)  

*Package deal: is mogelijk vanaf 30m2 voor binnenvloeren. Voor buitenvloeren geldt een toeslag. De datum van leggen wordt gepland in overeenstemming met de gecontracteerde leggers.

Binnenkijker: Deze klanten kozen ook voor de Loaf Grigio

Bezoek onze inspiratiecenters

Interessant voor u

Bezoek onze inspiratiecenters
Onbezorgd met ons Nibo Totaalgemak
Bel of mail ons tel 077 396 76 60
Deel via
Nibo Stone maakt gebruik van cookies Ok, melding sluiten