• Louvre Dark
  Keramische vloertegels met look van Belgisch hardsteen
 • Arduin Basic
  Grote keramische tegel met strakke industriële uitstraling
 • Fango
  Stoere keramische tegelvloer met rustige uitstraling
 • Beach
  Deze houtlooktegels kunnen zowel binnen als buiten op je terras
 • Fango
  Stoere grote tegels voor bij een eigentijds interieur
Nibo Stone

Preview Collection

SNEAK PREVIEW, nog nooit eerder in Nederland vertoond! Maak kennis met vloeren die nog nieuwer zijn dan nieuw, de enige echte Nibo Stone Preview Collection. Deze nieuwe serie keramische tegels zijn voor het eerst in Nederland te zien en te koop, exclusief bij Nibo Stone.

Deze collectie is een sneak preview van nieuwe vloeren, rechtstreeks uit Italië. Onze Italiaanse producenten geven ons namelijk de mogelijkheid om een serie keramische tegels te lanceren, nog voordat deze op de markt worden geïntroduceerd. Zo kunnen zíj testen hoe de nieuwe collectie wordt ontvangen in de markt. Wíj als Nibo Stone mogen deze collectie exclusief verkopen. We mogen de tegels aanbieden voor een introductieprijs van slechts € 47/m2*. De partijen zijn gelimiteerd dus wacht niet te lang om deze mooie aanwinst te bekijken. De Preview Collection is zowel in Venlo als Vianen te bekijken.

De tegels zijn gelegd op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er in zijn geheel uit ziet. Je bent van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt, maak dan een afspraak.


* Deze prijzen zijn exclusief btw en zijn netto. De introductieprijzen van de Preview Collection mogen niet worden gecombineerd met andere acties/aanbiedingen.

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Banner Lookbook
Download lookbook keramische tegels
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend vloerenmagazine