Nibo Stone

Oktober Woonmaand

Oktober is de maand waarin wonen centraal staat. Logisch: de zomer zit erop en we gaan weer naar binnen en nadenken over ons interieur. Ook is dit de maand dat er veel nieuwe collecties worden gepresenteerd en trends worden voorspeld. Hèt moment om geïnspireerd te raken!

15% KORTING OP ALLE VLOEREN

Speciaal voor de oktober woonmaand hebben wij gave acties! Je krijgt de gehele maand oktober flinke korting op de hele collectie vloeren van Nibo Stone, maar liefst 15% korting**. Hét moment dus om aan de slag te gaan met jouw interieur en je woning helemaal winterklaar te maken!

Win een waardecheque t.w.v. € 500,-*

En alsof dit niet genoeg is, maak je tijdens de hele maand oktober kans op een waardecheque t.w.v. €500,-. Deze waardecheque kan tot het einde van het jaar worden ingeleverd in de showroom in Vianen of Venlo bij de aankoop van een vloer uit de collectie van Nibo Stone.

Kom jij langs in één van onze showrooms voor het vinden van jouw droomvloer? In onze collectie hebben we een grote collectie vloeren die aansluiten op de nieuwste trends.

Social Media Oktober Woonmaand 2

DE NIEUWSTE TRENDS VAN 2020

Bewustzijn, natuur en rust staan nog steeds centraal. We willen ons inzetten voor een betere wereld en we zijn optimistisch. We willen duurzaam geproduceerde producten in huis, producten die lang mee gaan en te recyclen zijn. Ook zien we graag natuurlijke producten terug in ons interieur zoals linnen, bamboe, rotan en natuurlijk natuursteen.

STOER EN LANDELIJK NATUURSTEEN

Ga je voor natuurlijke materialen, dan is bijvoorbeeld de Noir Vignan een mooie keuze. Een stoere ruwe vloer waar op geleefd mag worden. Deze natuursteen vloertegel past perfect bij een landelijke stijl.


WAAROM DE NOIR VIGNAN ONZE MEEST GEKOCHTE LANDELIJKE VLOER IS

Noir Vignan 4

PRAKTISCH HOUTPARKET

Wil je wel het effect van ‘de natuur in huis’, maar ga je ook voor superpraktisch? Kies dan voor de Nibo Wood collectie. Een mooie serie keramische houtparket dat nauwelijks nog van echt hout is te onderscheiden. Combineer je deze keramische houtlook tegels met vloerverwarming, dan is de natuurlijke en warme ervaring compleet.

Houtlook

XXL VLOERTEGELS

Een andere trend die we veel terug zien zijn de XXL tegels. 60x60 tegels worden nog wel toegepast, maar worden steeds vaker vervangen door tegels van formaten van 120x120 of nog groter. Nibo Stone heeft een uitgebreide collectie keramische tegels in extreem grote formaten, zoals de Asperi serie. Door het minimaal aantal voegen geven XXL tegels je woonkamer een rustige uitstraling.


Asperi

MARMER

Een trend die terug is van weg geweest: marmer. Marmer wordt steeds vaker toegepast in badkamers en keukens op zowel wanden als vloeren. Ook bij Nibo Stone hebben we onze collectie met vele soorten marmerlook tegels uitgebreid. Dit zijn keramische vloertegels met een marmerlook. Het grote voordeel ten opzichte van echt marmer is dat deze marmerlook tegels veel minder kwetsbaar, veel onderhoudsvriendelijker en goedkoper zijn. Daarnaast zijn ze ook in veel grotere platen verkrijgbaar. Deze tegels zijn zeer uniek en karakteristiek, geen enkele tegel is hetzelfde. Daarnaast zijn onze marmerlook platen zo groot dat ze tegen de wand aan gemonteerd kunnen worden en dan komen ze zelfs tot aan het plafond. Ze zijn namelijk wel 3,20 meter groot.

Social Media Oktober Woonmaand 7

MAAK EEN AFSPRAAK

Heb je tijdens de oktober woonmaand al de vloer van je dromen gevonden en gekocht? Ook dan maak je kans op de waardecheque. Mocht jij de winnaar zijn, wordt het bedrag van €500,-gecrediteerd op het factuurbedrag. Wil jij kans maken op zo’n waardecheque? Vul dan het kaartje in tijdens je bezoek in onze showroom in Venlo of Vianen en lever het in tussen 1 en 31 oktober.

Het kan tijdens de oktober woonmaand druk zijn in onze showroom. Wil je zeker van zijn dat de verkoopadviseur ruim de tijd voor je kan nemen voor een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak.


Afspraak adviesgesprek maken

*VOORWAARDEN De trekking zal in november plaatsvinden. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Van de trekking en de prijsuitreiking wordt beeldmateriaal gemaakt (foto's en video's), deze worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Stel je dit niet op prijs, dan dien je dit aan te geven. Wij zullen dan zorgen dat je privacy gewaarborgd wordt.

** De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, de Preview Collectie en restpartijen. Deze zijn al zeer gunstig geprijsd.