Nibo Stone

Nibo Specials

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve producten. Die ontwikkelen we zelf of kopen we in bij kleinere leveranciers in het land van herkomst. Zo zijn de Nibo Specials ontstaan. Niet alledaagse vloer- en wandbekleding van natuursteen, soms in combinatie met andere materialen zoals keramiek of edelmetaal. Met één van de Specials van Nibo Stone haal je iets heel bijzonders in huis.

Compositie

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Organic Gris? Natuursteen vloertegels ontworpen uit rest- en breukstukken van onze productie in natuursteen afbouwelementen. Een prachtige vloer met een industriële look die helemaal past in deze tijdgeest. En dacht je dat natuursteen niet te buigen is? Bekijk dan eens ons Flexibel Natuursteen. Flinterdun en toch oersterk 100% natuursteen! Of combineer het beste van 2 werelden in onze Crown Collection; een mooie combinatie van keramische vloertegels met een toplaag van natuursteen.

Zoek je een bijzondere natuursteen wandbekleding? Bekijk dan eens onze uitgebreide collectie natuursteenstrips. Prachtig voor bijvoorbeeld in de douchecabine of buitengevel. Wil je echt iets aparts? Kies dan marmeren panelen in een open boek stijl. De gespiegelde marmeren platen zijn een waar schilderij aan je wand. Ook als bevloering in de entree van een oud herenhuis is een Livre Ouvert een plaatje.

Onze specials


Compositie  Organic  Gris
Recycled Stones
Compositie  Crown  Collection  Type  Ml
Crown Collection
Img 2066  Bew 800X600
Livre Ouvert
Flexibel Natuursteen Intro
Flexibel Natuursteen