• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Wellness

Lekker even terugtrekken en heerlijk ontspannen. Een zwembad, sauna of whirlpool in huis of in de achtertuin. Steeds meer mensen kiezen voor een eigen wellnesscenter aan huis. Natuursteen past hier helemaal bij en wordt al decennia lang toegepast in badhuizen en hammans. Niet voor niets, want natuursteen is waterbestendig, makkelijk schoon te maken en ontzettend duurzaam. En door de natuurlijke antislipwaarde van veel soorten, glijd je niet snel uit in natte ruimtes. Bovendien heeft natuursteen de eigenschap om warmte goed te geleiden. Een heerlijk gevoel aan je blote voeten.

Kies voor een natuursteen vloertegel met een stroef oppervlak zodat er minder kans op uitglijden bestaat.

Denk bij natuursteen voor in de wellnessruimte niet alleen aan vloertegels. Natuursteen leent zich uitermate goed voor wandbekleding, als zwembadrand of voor trappen. Onze natuursteenstrips geven je wellnessruimte een stoer uiterlijk. In onze showrooms in Venlo en Vianen vind je tal van natuursteensoorten die geschikt zijn voor je ontspanningsruimte.

Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen particuliere klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo zijn er diverse mogelijkheden, zoals een online adviesgesprek. Lees hier meer >

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Mock 00016 800 600
Vraag gratis lookbook aan
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak