• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Projectruimte

In elk gebouw, of dit nu een ziekenhuis, hotel of winkelketen is, heeft de vloerbedekking een grote invloed op de uitstraling en sfeer van de hele ruimte. Bovendien is duurzaamheid en functionaliteit essentieel bij een vloer in een openbare ruimte, die immers aardig wat voetstappen te verwerken krijgt.

Natuursteen is uitermate geschikt voor commerciële toepassingen met een intensief collectief gebruik

Vele natuursteensoorten uit onze collectie kunnen bogen op een uitzonderlijke resistentie en weergaloze duurzaamheid en zijn uitermate geschikt voor commerciële toepassingen met een intensief collectief gebruik. Ze voldoen aan de hedendaagse eisen van duurzame inrichting en veiligheid en zijn volkomen op hun plaats in openbare ruimtes. Bovendien passen ze door hun grote verscheidenheid aan kleur en afwerking bij iedere stijl. Natuursteen doorstaat de tand des tijds cum laude en is bovendien onderhoudsarm.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen particuliere klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo zijn er diverse mogelijkheden, zoals een online adviesgesprek. Lees hier meer >

Interessant voor u


Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine
Compositie  Offerte  Aanvragen 004
Aanvragen offerte
Bovenaanzicht 3 800X600
Aanbrengen met Nibo Services