• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Overkapping

Vanaf het vroege voorjaar tot aan de late herfst kunt u buiten genieten in uw tweede huiskamer van de natuur. Het dak van de veranda biedt u bescherming tegen wind en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Maak van uw overkapping een intieme loungeruimte of plaats een handige buitenkeuken en combineer dit met een prachtige natuursteen vloer.

Denk ook eens aan muurstrips voor de bekleding van een wand of haard in de buitenruimte

Veel van onze natuursteen vloeren kunnen ook onder een overkapping gelegd worden. Vereiste is natuurlijk wel dat het materiaal vorstbestendig moet zijn. Door (zure) regen en zonlicht kunnen sommige gezoete natuursteensoorten zoals hardsteen vergrijzen, maar wanneer u het terras onder een overkapping legt, dan is de verkleuring nihil. Vaak wordt gekozen voor tegels in een donkere kleur. Natuursteen tegels met een strakke randafwerking geven de veranda een modern en strak uiterlijk, terwijl een verouderde afwerking de veranda juist een landelijke uitstraling geven.

Vraag onze verkoopadviseurs in een van de showrooms welke natuursteen vloeren uit onze collectie geschikt zijn om onder een overkapping te plaatsen.

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine