• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Overkapping

Vanaf het vroege voorjaar tot aan de late herfst kun je buiten genieten in je tweede huiskamer van de natuur. Het dak van de veranda bied je bescherming tegen wind en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Maak van je overkapping een intieme loungeruimte of plaats een handige buitenkeuken en combineer dit met een prachtige natuursteen vloer.

Denk ook eens aan muurstrips voor de bekleding van een wand of haard in de buitenruimte

Veel van onze natuursteen vloeren kunnen ook onder een overkapping gelegd worden. Vereiste is natuurlijk wel dat het materiaal vorstbestendig moet zijn. Door (zure) regen en zonlicht kunnen sommige gezoete natuursteensoorten zoals hardsteen vergrijzen, maar wanneer je het terras onder een overkapping legt, dan is de verkleuring nihil. Vaak wordt gekozen voor tegels in een donkere kleur. Natuursteen tegels met een strakke randafwerking geven de veranda een modern en strak uiterlijk, terwijl een verouderde afwerking de veranda juist een landelijke uitstraling geven.

Vraag onze verkoopadviseurs in een van de showrooms welke natuursteen vloeren uit onze collectie geschikt zijn om onder een overkapping te plaatsen.

Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen particuliere klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo zijn er diverse mogelijkheden, zoals een online adviesgesprek. Lees hier meer >

Interessant voor u


Mock 00016 800 600
vraag gratis lookbook aan
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak