MAGAZIJNOPRUIMING!

Om plaats te maken voor nieuwe collecties, ruimen wij op. Meer dan 70 verschillende soorten tegels worden verkocht tegen hoge kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%!  

Zowel uitlopende als restpartijen natuursteen en keramische vloeren van de 1e soort worden vanuit het magazijn in Venlo verkocht voor prijzen vanaf € 9,00 per m2. Ook terrastegels! 

Er is een ruime keuze in zandkleurige, grijze, bruine en antracietkleurige vloertegels. Ook keramisch parket en tegels met een betonlook vindt u hier terug. Zoekt u een groot formaat tegels of liever een wat kleiner formaat, strak afgewerkt of juist met een verouderde uitstraling? In onze opruimingspartijen vindt u vast een vloer die daarbij aansluit. 

Twijfelt u nog over uw keuze? Vraag gerust één van de aanwezige verkopers om u te adviseren. Ook kunnen zij u alles vertellen over vloerverwarming en het vakkundig laten plaatsen van het natuursteen en de keramiek. 

U bent van harte welkom in ons magazijn aan de Voltastraat 15 te Venlo tijdens de openingstijden. Wacht niet te lang, want op = op! 

Bezoek het magazijn 

Interessant voor u

Aanvragen inspirerend magazine
Bezoek onze inspiratiecenters
onbezorgd met nibo totaalgemak
Deel via
Nibo Stone maakt gebruik van cookies Ok, melding sluiten