HAROLD LENSSEN KEUKENS Wanssum

Een robuuste vloer voor bij een nostalgische keuken van een oud boerderijtje of juist een strakke vloer met een minimalistische uitstraling voor een high tech keuken in een hypermoderne villa; met natuursteen kun je alle kanten op. Daarom werkt keukenontwerper Harold Lenssen graag met de materialen van Nibo Stone. Nibo Stone heeft in haar collectie prachtige exclusieve natuursteen vloeren die net als de maatwerkkeukens van Harold Lenssen, net dat beetje extra geven. Samen vormen ze een ongeëvenaarde synergie.

Functionaliteit is net zo belangrijk

De meeste mensen die een bezoek brengen aan de showroom van Harold Lenssen Keukens in Wanssum, hebben vaak nog geen idee hoe de keuken er uit moet komen te zien. In de showroom staan een aantal voorbeeldkeukens opgesteld, vaak al met een natuursteen vloer erbij. Dat geeft al een eerste indruk van de mogelijkheden. In een gesprek wordt gekeken naar de levensstijl van de klant. Niet alleen hun smaak is belangrijk, maar ook de gezinssamenstelling en de verwachtingen van de keuken. De functionaliteit moet minstens net zo belangrijk zijn als de esthetische waarde. In de eerste plaats moet je iets mooi vinden, maar het praktische aspect moet zeker niet vergeten worden.

Favoriete ontwerp

Zijn eigen keuken is een van Lenssen's favoriete ontwerpen. Hij koos voor natuursteen voor op de vloer. Het werd een verouderde Egyptische vloertegel met een grote afmeting van 80 x 40 cm. Een speciale afwerking van de oppervlakte geeft de vloer niet alleen een geleefde uitstraling, maar dicht ook de poriën van dit natuurproduct. Daardoor ontstaat er een keiharde solide vloer die vlekken geen kans geeft en daardoor uitstekend in een keuken toegepast kan worden waar geleefd mag worden.

Deel via