Nibo Stone NL
Crown  Collection  Type  Ml  Detail 02

Samenwerkingsverbanden

Nibo Stone werkt in verschillende samenwerkingsverbanden aan het vergroten en delen van kennis. Op die manier wordt de expertise binnen de natuursteenbranche optimaal benut. Bijzonder zijn ook de gezamenlijke innovatieprojecten die worden opgezet.


Logo Kenniscentrum Natuursteen

Binnen het KennisCentrum Steen wordt 60 jaar kennis en expertise vanuit de natuursteensector gebundeld met als doel het promoten van de juiste toepassing van natuursteen door deskundige vakbedrijven.


Di Stone

Wij zijn medeoprichter van DI-Stone, de nieuwe belangenvereniging voor ondernemers in de natuursteenbranche. Deze vereniging ondersteunt ondernemers bij duurzaam en innovatief ondernemen.


Litostone 2

De relatie met Litostone betreft een vergaande vorm van langdurige en intensieve samenwerking. Door het bundelen van onze kennis en expertise en het zorgvuldig afstemmen van de verschillende bedrijfsprocessen zijn we in staat om de klant gedurende het hele bouwproces op professionele wijze te begeleiden. Vanaf ontwerp tot en met oplevering nemen we graag het werk uit handen.


Hercules Logo Fc Vierkant

Samen met Hercules Beton ontwikkelden wij CONSTRUCTIEF NATUURSTEEN, een methode voor prefab natuursteen bouwelementen waarin de stijlvolle uitstraling van natuursteen wordt gecombineerd met de constructieve kracht van voorgespannen beton. De natuursteen wordt onder geconditioneerde omstandigheden in de mal gelegd, verankerd en meegestort met het betonelement. Op de bouw kan het prefab-element uiteindelijk eenvoudig geplaatst worden.


Sopro 2

Sopro Nederland bv is onze partner op het gebied van lijmtechnieken. Deze specialist biedt een veelomvattend productprogramma met een kwaliteit die onder alle omstandigheden aan de hoge eisen van een professionele verwerking voldoet. Het programma is bovendien in overeenstemming met de technische regels en de voorschriften van arbeids- en milieuregelgeving. De adviseurs van Sopro beschikken over een uitgebreide knowhow en weten alles over het plaatsen van onze producten. Desgewenst komen de adviseurs langs op de bouwplaats om ter plekke advies te geven of een vochtmeting van de ondervloer uit te voeren.


Logo  Jkvierkant

JK Vloerverwarming is een toonaangevend vloerverwarmingsbedrijf dat zich marktleider mag noemen in de particuliere sector. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, woningbouw of utiliteit, JK Vloerverwarming heeft zowel de expertise als de omvang om voor al deze disciplines de juiste partner te zijn. Het bedrijf doet veel onderzoek naar integrale, duurzame energieconcepten voor de bestaande bouw en nieuwbouw en ontwikkelt op basis daarvan nieuwe concepten voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.


Logo  Marmerie 2

De Marmerie heeft een jarenlange expertise in het reinigen, onderhouden en renoveren van natuursteen in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft veel kennis van de specifieke eigenschappen die natuursteen zo uniek maken en is daardoor in staat om ook oude vloeren met geavanceerde machines en diamantgereedschappen weer als nieuw te maken. Zowel de consument als professionele partijen kunnen kiezen voor een eenmalige schoonmaakbeurt bij oplevering of voor een jarenlang onderhoudscontract.


Europese Unie

Binnen Nibo Stone wordt op vele manieren met de werknemers samengewerkt aan duurzame inzetbaarheid. Ook in samenwerking met ESF door het project ‘Duurzame inzetbaarheid’ bij Nibo Stone (2016-2018).