Our values make our success
Nibo Stone

Onze waarden

Ons succes wordt mede bepaald door de kwaliteit van ons werk en de manier waarop we dit uitvoeren. Om onze ambities gestalte te geven, is ons beleid gebaseerd op de volgende waarden:

Een gezamenlijke passie

De kwaliteit van onze producten komt voort uit passie en liefde voor het steenhouwersvak. Die passie wordt al vier generaties lang binnen de familie van Nieuwenborg doorgegeven. Op deze manier hebben we in de afgelopen eeuw een schat aan kennis en expertise opgebouwd die is geborgd voor de generaties na ons.

Betrouwbaarheid

Wij handelen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel naar klanten, medewerkers, toeleveranciers en de samenleving in het algemeen. We doen op een transparante manier zaken en komen onze afspraken na.

Integriteit

Sociaal en respectvol handelen naar de medemens staat binnen ons beleid centraal. Wij werken samen in een open en eerlijke bedrijfscultuur en helpen elkaar waar nodig. Wij doen zaken in openheid en onderling vertrouwen.

Betrokkenheid

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van Nibo Stone wordt bepaald door de inzet en betrokkenheid van alle medewerkers. We stimuleren en begeleiden onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Onze betrokkenheid uit zich ook in onze maatschappelijke visie en in onze klantgerichte aanpak.