Nibo Stone

Onze fundamenten

Nibo Stone streeft naar een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Om dit doel te behalen, werken we continu aan de onderstaande speerpunten. Wij hechten veel waarde aan onze fundamenten. Op die manier is ons bedrijf uitgegroeid tot een hoogwaardig merk en een betrouwbare specialist in natuursteen.

Gegarandeerde kwaliteit

Om de kwaliteitsgarantie van ons 100% puur natuursteen te kunnen waarborgen, kopen we rechtstreeks in bij groeves over de hele wereld. Iedere klant ontvangt desgewenst bij zijn aankoop een garantiecertificaat. Nibo Stone geeft een garantie van 5 jaar op natuurstenen afbouwelementen.

Lees verder

Klantgerichte aanpak

Nibo Stone faciliteert architecten, aannemers en andere bouwgerelateerde partijen. Daarnaast richten wij ons op eindgebruikers die graag iets unieks in huis willen.

Lees verder

Betrouwbare support

Wij zijn in staat de klant tijdens het complete bouwtraject met een totaalconcept te begeleiden en ondersteunen. Onder Nibo Services bieden wij onze klanten het gemak van één aanspreekpunt en wordt het aantal verantwoordelijke partijen verminderd.

Lees verder

Gedegen kennis en vakmanschap

De kwaliteit van onze producten komt voort uit passie en liefde voor het steenhouwersvak. In de afgelopen eeuw is een schat aan kennis en expertise opgebouwd die we borgen voor de generaties na ons.

Lees verder

Breed productaanbod

We leveren een uitgebreide productlijn in afbouwelementen voor binnen, buiten en gevel. Deze producten zijn standaard verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en toepasbaar in vrijwel iedere gangbare situatie. Op vraag van de klant kunnen we afwijkende maten en bewerkingen produceren.

Lees verder

Wereldwijde productie

Het liefst worden we zo vroeg mogelijk betrokken bij het bouwtraject. Op die manier kunnen we de productie van natuurstenen bouwelementen al in een vroeg stadium opstarten. Dat doen we in onze eigen fabrieken in het land van herkomst.

Lees verder

Productontwikkeling en innovaties

Het is onze ambitie om de beste kwaliteit te leveren in natuursteen en om een innovatieve marktspeler te zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze innovaties ook duurzaam en verantwoord zijn. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten van natuursteen.

Lees verder