Nibo Stone NL

Roman Szewczyk

Allround productiemedewerker
Roman 800 600

Roman werkt al 11 jaar bij Nibo Stone met veel plezier als allround productiemedewerker in onze eigen steenhouwerij in Venlo. Dit betekent dat Roman elke dag bezig is met het afkorten van vensterbanken, het rijden met heftrucks en het slijpen van vensterbanken. En hij laat zijn werk niet los, want zelfs ’s nachts denkt hij na over hoe het beste met de heftrucks gereden kan worden.

Waarom hij bij Nibo Stone is gaan werken? Hij vindt het een heel leuk bedrijf en er werken leuke mensen. Zelfs 11 jaar later bevalt het hem nog steeds heel goed. Daarnaast vindt hij de vrijheid die je krijgt bij Nibo Stone heel fijn, hij is wat vrijer om zijn eigen uren in te delen en er heerst hier geen strak stramien. Zo kan hij ook regelmatig nog een weekendje naar zijn familie in Polen en zijn werktijden kunnen daarop aangepast worden.

Het allerleukste aan zijn werk vindt hij het afkorten van vensterbanken. Dit doet hij al 11 jaar en hij vindt het nog steeds het allerleukste aan zijn werk.

Roman gaat met een goed gevoel naar huis eigenlijk wanneer gewoon alles goed is gegaan, dit is de uitdaging van elke dag. Maar hij gaat elke dag met een goed gevoel naar huis want ze hebben met die mannen onderling ontzettend veel plezier in de productie, ook al begrijpt niet iedereen zijn humor altijd. Het werken en plezier maken worden goed afgewisseld wat elke dag leuk maakt!

In zijn vrije tijd zit Roman niet graag stil, hij is druk met veel verschillende hobby’s. Zo brengt hij veel tijd door in Polen. Hij komt uit Polen en gaat nog regelmatig terug om zijn vakanties en vrije tijd daar door te brengen. Daar komt hij graag! Ook koopt hij motoren in en die knapt hij op om ze vervolgens weer te verkopen. Daarnaast haalt hij ook nog veel plezier uit vissen, dingen repareren en klussen.