Nibo Stone NL

Roberto Dieteren

Allround productiemedewerker
Roberto van Dieteren 2

Roberto is hier aan de slag als allround productiemedewerker in onze eigen steenhouwerij in Venlo. Hier werkt hij nu sinds begin 2020. Hij houdt zich dagelijks bezig met zagen en afkorten van vensterbanken. Daarna worden de zijkanten van de vensterbanken afgewerkt in een kantenbank. De vensterbanken worden in de meeste gevallen geleverd aan bouwprojecten in opdracht van bouwbedrijven.

Maar waarom hij bij Nibo Stone is gaan werken? Hij zocht een andere baan, het liefst iets soortgelijks als wat hij al deed. Hij heeft altijd in de bestrating gezeten en heeft altijd fysiek zwaar werk gedaan. Dat fysiek zware werk, dat bevalt hem wel en daar wilde hij in door. Ook al is het werk bij Nibo Stone geen bestrating, het werken in onze steenhouwerij is fysiek zwaar werk met mooi natuursteen materiaal.

Daarnaast spraken ook de werktijden hem heel erg aan én natuurlijk de leuke collega’s waar hij mee samen mag werken. Er heerst echt een goede sfeer onder de mannen in de productie en ook tussen de andere collega’s. Nibo Stone is een echt familiebedrijf waarbij de communicatielijnen kort zijn, iets wat hem heel erg aanspreekt.

Roberto is een harde werker en pakt het liefste alles aan. Hij wil dan ook in de toekomst heel graag een vliegende keep voor het bedrijf worden, waarin hij veel verschillend soort werk kan oppakken en mensen kan helpen met werk. Hij gaat dan ook met een goed gevoel naar huis wanneer hij alle orders voltooid heeft en echt heeft samengewerkt met het team. “Als je echt samen tot een goed eindproduct bent gekomen, maar eigenlijk ga ik echt elke dag met een goed gevoel naar huis.”

Het werken hier vindt hij super! De collega’s zijn heel gezellig en hij heeft het echt heel erg naar zijn zin bij Nibo Stone. Maar hij heeft ook nog een leven naast Nibo Stone en in die tijd vind je Roberto op zijn motor of is hij aan het sporten.