Nibo Stone NL

Martha van der Valk

Marketeer
Martha van der Valk marketing medewerkster 800x600

Martha is een Marketing Management student aan de Fontys in Venlo. Als derdejaars student loopt ze nu voor de eerste keer stage en kan ze haar marketingkennis gaan toetsen aan de werkelijkheid. Voor een aantal maanden zal ze met name Rianne ondersteunen in het uitvoeren van marketingactiviteiten en vooral op het gebied van video content haar eigen bijdrage gaan leveren. Ze hoopt in deze korte tijd veel te leren over digitale marketing en leuke out-of-the-box ideeën in de groep te kunnen gooien.

Waarom stage bij Nibo Stone? “Nibo Stone heeft een vrij platte organisatiestructuur, waardoor ik zeker weet dat ik hier gerespecteerd en eerlijk behandeld wordt.” Ze krijgt het gevoel dat mensen hier echt graag naar haar luisteren en gebruik willen maken van haar talenten, wat ervoor zorgt dat ze elke dag gemotiveerd naar kantoor gaat.

Martha heeft elke dag wel een andere hobby. De kast in de gang is gevuld met knutselprojecten en bordspellen. “Alles waarbij ik mijn handen kan gebruiken en mijn hyperfocus in kwijt kan vind ik geweldig om te doen.” Dit gaat alle kanten op: van schilderen en borduren, naar gamen en puzzelen.

Haar persoonlijke missie? Die heeft ze tijdens haar opleiding kunnen formuleren. “Ik zorg ervoor dat mensen in mijn omgeving zich comfortabel voelen om diens unieke zelf te zijn en diens integriteit te behouden. Ik blijf mijn eigen intelligentie en mijn eigen kunnen uitdagen door mij in te zetten voor een betere wereld voor de volgende generatie.”

De wereld zou heel saai zijn als we allemaal hetzelfde waren.