Nibo Stone NL

Marlon Verhoeven

Extern Marketeer
Marlon Verhoeven extern marketeer 800x600px

T: 077 - 382 15 41
E: marlon@marketingkarwei.nl

Marlon werkt bij MarketingKarwei, een marketingbureau waar wij als Nibo Stone al sinds 2019 mee samenwerken. Marlon werkt elke dinsdag bij ons op kantoor in Venlo. Marlon heeft Branding & Marketing Management gestudeerd in Denemarken, communicatie en strategie vakken gevolgd tijdens een Erasmus Exchange in Frankrijk en haar bachelor heeft ze uiteindelijk succesvol afgerond aan Bucks New University. Reislustig type en dol op leuke uitdagingen dus! Na haar afstuderen heeft ze 1,5 jaar bij een social media bureau gewerkt, maar inmiddels werkt ze al ruim 3,5 jaar met plezier bij MarketingKarwei!

Waarom Marlon namens MarketingKarwei bij Nibo Stone aan de slag is gegaan? De dienst van MarketingKarwei past perfect bij ons vraagstuk. Marlon nam het stokje over van haar collega Kim, zij had een hechte samenwerking met Rianne. Daardoor kwam Marlon in een warm bad terecht bij Nibo Stone. Elke maand bedenken zij samen gave marketingacties die Marlon vervolgens samen met Rianne omzet in beeldmateriaal, tekst, websitepagina’s en campagnes. Zij zijn wekelijks op zoek naar manieren om zichzelf uitgedaagd te houden en om samen met de salesafdeling ervoor te zorgen dat er nieuwe klanten aangetrokken worden en dat bestaande klanten zich écht verbonden voelen met Nibo Stone.

Hoe Marlon het vindt om bij Nibo Stone te werken? In één woord: super! “Wekelijks zit ik op kantoor waardoor ik echt onderdeel ben geworden van het team, de sfeer is hier altijd goed en ik krijg veel input van collega's . Ze staan altijd open om nieuwe dingen te proberen en de samenwerking tussen Rianne en mij verloopt top.”

Het mooiste compliment dat je Marlon kan geven? Naast de marketingdoelen behalen en meer omzet binnengehaald wordt, zijn dat toch vaak persoonlijke complimenten; blij dat je wekelijks bij ons op kantoor zit bijvoorbeeld. Ze gaat met een goed gevoel naar huis wanneer ze weer nieuwe ideeën heeft kunnen uitvoeren.

Marlon haar grootste passies? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: reizen, borrelen met vrienden en familie, fotografie en tennis. Oja, en ze is dol op dieren en honden in het bijzonder. "Maar goed dat ze geen kantoorhond hebben bij Nibo Stone, want dan kwam ik niet meer aan werken toe" lacht ze.

"Je krijgt meer spijt van de dingen die je niet hebt gedaan, dan van de dingen die je wel hebt gedaan, je leeft tenslotte maar één keer."