Nibo Stone NL

Marla Degener

Gastvrouw showroom Vianen
Personeel zonder foto
Marla was op zoek naar een bijbaan en kwam via een vacature bij Nibo Stone terecht. Wij zochten een gastvrouw voor in onze showroom in Vianen en die baan sprak haar wel aan. Ze werkt nu een tijdje als gastvrouw in Vianen op de drukke zaterdagen. Dan zorgt ze ervoor dat klanten op een goede manier ontvangen worden, ze legt uit hoe we in de showroom te werk gaan, is het eerste aanspreekpunt voor klanten, zorgt voor verbinding tussen de klanten en de verkoopadviseurs, houdt de showroom op orde en zorgt er zeker voor dat onze klanten aan niets te kort komen.

Ze heeft altijd bij grote bedrijven gewerkt, maar vooral de familiesfeer binnen Nibo Stone is de reden dat ze hier met zoveel plezier werkt. Ze voelt veel werkplezier en sfeer mede dankzij haar collega’s.

Waar ze de meeste voldoening uithaalt? Wanneer klanten een onvergetelijke beleving hebben gehad in onze showroom en uiteraard uiteindelijk met een offerte of verkoopovereenkomst de deur uitgaan.

Haar motto in haar werk? “Zoek leuk werk, zodat je niet naar je werk hoeft.” Dat is pas een goede tip!

Marla is tevreden wanneer alle klanten aan het einde van de dag tevreden naar huis zijn gegaan, maar ze is de bescheidenheid zelve want ze geeft liever complimenten aan anderen dan dat ze deze ontvangt. Ze zegt dan ook altijd “eerst een ander en dan pas jezelf”.

Wat ze echt heel mooi vond? Maurice zijn terugblik op 2020 die bij het kerstpakket zat, dat staat echt voor saamhorigheid, waardering en respect.

En stiekem is ze wel heel jaloers op de kookkunsten van Ingrid. “Ik ben van de buitenkant Indisch, maar van de binnenkant een aardappel. Dus die Indische kookkunsten, dat wil ze ook wel kunnen!