Nibo Stone NL

Mahmoud Saffou

Allround productiemedewerker
Mahmoud Saffou
Mahmoud is in 2019 bij Nibo Stone begonnen. Hij is bij Nibo Stone terecht gekomen via een uitzendbureau. Dat heeft hem hier geïntroduceerd en dat klikte meteen! Hij is direct begonnen met werken bij Nibo Stone als allround productiemedewerker. Als je aan hem vraagt, wat doe je bij Nibo Stone zegt hij: werken! Hij is hier dagelijks bezig in de productie van onze eigen steenhouwerij in Venlo.

Maar wat houden die werkzaamheden in de productie nu precies in? Hij is dagelijks bezig met afkorten van vensterbanken en het slijpen van vensterbanken, ofwel kopjes slijpen. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met het inpakken hiervan.

Waarom is hij bij Nibo Stone gaan werken? Hij werkt graag en is heel graag met zijn handen bezig, eigenlijk heeft hij nu van zijn hobby zijn werk gemaakt, en natuurlijk is geld verdienen ook belangrijk.

Letterlijk het vieze handen krijgen en met zijn handen werken is wat Mahmoud het liefste doet. Hij vindt het heel erg leuk om te werken en de leuke collega’s waar hij het goed mee kan vinden maken het werk zelfs nóg leuker. Als dat geen toewijding is!

Wat zijn grote ambitie is op werkgebied? “Altijd blijven leren!” Hij leert nog elke dag, iedereen bij Nibo Stone leert nog elke dag en dat vindt hij het mooie aan zijn werk. Daar geniet hij van en dat wil hij nog jaren blijven doen. Het houdt het werk afwisselend.

Hij gaat aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis wanneer alles goed is gegaan. Als alles op rolletjes is gelopen en er geen fouten zijn gemaakt dan heeft hij een goede dag. Maar eigenlijk gaat hij altijd met een goed gevoel naar huis.

Mahmoud heeft naast het werken bij Nibo Stone nog meer dingen die hij graag doet, hij heeft nog meer hobby’s. Zo is hij gek op shoppen, hij koopt graag spullen en daarnaast is hij gek op auto’s. Autorijden maar ook racen met auto’s daar houdt hij van in zijn vrije tijd.