Nibo Stone NL

Maarten Vervoordeldonk

Allround productiemedewerker
Maarten 800 600

Maarten is ongeveer 2 jaar geleden bij Nibo Stone terecht gekomen. Hij is allround productiemedewerker en houdt zich vooral bezig met het voorzagen van zowel vensterbanken als dorpels.

Nibo Stone is voor hem bijna om de hoek, hij komt uit een dorpje naast Venlo en zijn werk is dus voor hem lekker dichtbij huis. En ze willen hem nog steeds niet ontslaan en hij is Nibo Stone ook nog steeds niet beu, hij heeft het hier heel erg naar zijn zin. Dus dat ontslag mogen ze nog even laten zitten, zo geeft hij aan met een lachtend gezicht.

Het leukste aan zijn werk vindt hij dat hij elke dag niet weet wat hij die dag moet gaan doen. Het is zo afwisselend. Als je hem vraagt of het een drukke baan is? “Ik ben nooit druk, ik ben een rustig persoon en laat me niet snel gek maken.”

Wat hij in zijn vrije tijd doet? Hij heeft 6 kinderen, dus daar gaat al zijn tijd naartoe wanneer hij thuis komt van zijn werk. Maar dat is zeker geen straf, dat vindt hij heel erg leuk!

Een grote ambitie of droom op werkgebied heeft hij niet, hij heeft het hier erg naar zijn zin en hij zegt zelf “ik kom dingen tegen die ik tegenkom, ik zie het wel.”

Hij gaat met een goed gevoel naar huis als hij zichzelf een keer niet verwond heeft want dat krijgt hij nogal eens voor elkaar. Zijn vinger zit regelmatig ergens tussen of hij heeft weer een splinter te pakken.