Nibo Stone NL

Kim Braspenning

Extern Marketeer
IMG 6934 2

T: 077 - 382 15 41
E: kim@marketingkarwei.nl

Kim werkt bij MarketingKarwei, een marketingbureau waar wij als Nibo Stone al sinds mei 2019 mee samenwerken. Sindsdien zit Kim elke dinsdag bij ons op kantoor in Venlo. Kim heeft Communicatiewetenschap & Marketing gestudeerd aan de Radboud Universiteit en is daarna meteen aan de slag gegaan bij MarketingKarwei.

Waarom Kim namens MarketingKarwei bij Nibo Stone aan de slag is gegaan? Ze past perfect bij ons vraagstuk. Er is een sterke samenwerking ontstaan tussen Rianne en Kim en zij vullen elkaar naadloos aan. Elke week bedenken zij samen gave marketingacties die Kim vervolgens samen met Rianne omzet in beeldmateriaal, tekst, websitepagina’s en campagnes. Zij zijn wekelijks op zoek naar manieren om zichzelf uitgedaagd te houden en om samen met de salesafdeling ervoor te zorgen dat er nieuwe klanten aangetrokken worden en dat bestaande klanten zich écht verbonden voelen met Nibo Stone.

Hoe Kim het vindt om bij Nibo Stone te werken? In één woord: uitdagend! “Wekelijks zit ik op kantoor waardoor ik echt onderdeel ben geworden van het team, de sfeer is hier altijd goed en ik krijg veel input van de teamleden van Nibo Stone. Ze staan altijd open om nieuwe dingen te proberen en de samenwerking tussen Rianne en mij verloopt vlekkeloos.”

Het mooiste compliment dat je Kim kan geven? Wanneer de personen binnen een bedrijf die in het begin het meest negatief stonden tegenover de marketing, je toch een compliment geven omdat de bezoekersaantallen zo gestegen zijn of omdat er meer omzet binnengehaald wordt. Ze gaat met een goed gevoel naar huis wanneer ze anderen ook enthousiast heeft gemaakt over verschillende marketingonderdelen én wanneer ze anderen echt dingen heeft kunnen leren op dit gebied. “De mensen bij Nibo Stone zijn heel leergierig en nieuwsgierig waardoor ik erg enthousiast wordt om ze voortdurend nieuwe dingen te leren die ze dan vervolgens zelf op kunnen pakken.”

Kim haar grootste passies? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: carnaval vieren, reizen met haar backpack, fotografie en uit eten gaan. Begin vooral niet over carnaval (of juist wel) want dan stopt ze niet meer met praten. "De strijd op het kantoor in Venlo wie nu het beste carnaval kan vieren: de Brabanders of Limburgers, daar gaan we nooit aan uitkomen", lacht ze.

Kijk uit als Kim begint met lachen, dit is zo aanstekelijk dat het onmogelijk is om niet mee te gaan lachen.

"Je krijgt meer spijt van de dingen die je niet hebt gedaan, dan van de dingen die je wel hebt gedaan, je leeft tenslotte maar één keer."