Nibo Stone NL

Jeffrey van den Hoogen

Allround productiemedewerker
Jeffrey 800 600Jpg

Jeffrey wilde graag bij Nibo Stone werken en heeft zelfs op hoop van zegen een open sollicitatie gedaan. En met succes! Inmiddels werkt hij al weer een aantal jaartjes bij Nibo Stone als allround productiemedewerker en houdt zich daar vooral bezig met het voorzagen van vensterbanken.

Wat dit betekent? Het uitrekenen van de bonnen die binnenkomen om vervolgens de juiste vensterbanken uit platen te zagen, met natuurlijk zo min mogelijk afval. Dit betekent veel rekenwerk en passen en meten om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Voordat Jeffrey bij Nibo Stone kwam werken, was hij aan het werk als bandenmonteur. Hij was hier niet meer tevreden en het leek hem leuk om bij Nibo Stone aan de slag te gaan, dus echt iets heel anders. Jeffrey werkt hier nog steeds omdat hij het nog heel erg naar zijn zin heeft, en alles gaat ook nog heel goed.

Zijn grootste plezier in het werk? De afwisseling die hij krijgt hier bij Nibo Stone. Het is afwisselend werk, hij weet nooit hoe zijn dag eruit gaat zien. Hij heeft dan ook geen grote ambitie op werkgebied, want hij heeft het zo naar zijn zin bij Nibo Stone dat hij daar graag nog even wil blijven.

In zijn vrije tijd is hij veel bezig met voetballen en natuurlijk niet te vergeten, de 3e helft. En wanneer je hem vraagt wanneer hij echt met een goed gevoel naar huis gaat? “Vrijdagmiddag, als ik weekend heb.”.