Nibo Stone

Jeffrey van den Hoogen

Allround productiemedewerker
Jeffrey 800 600Jpg

Jeffrey wilde graag bij Nibo Stone werken en heeft zelfs op hoop van zegen een open sollicitatie eruit gedaan. Hij werkt bij Nibo Stone als allround productiemedewerker en houdt zich daar vooral bezig met het voorzagen van vensterbanken.

Wat dit betekent? Het uitrekenen van de bonnen die binnenkomen om vervolgens de juiste vensterbanken uit de platen te zagen, met natuurlijk zo min mogelijk afval. Het zagen van de vensterbanken noemt hij zelf ook wel de belangrijkste afdeling bij Nibo Stone, daar lossen ze namelijk ook de fouten op die soms op kantoor gemaakt worden.

Hij werkt nu 3 jaar bij Nibo Stone en is hier gaan werken omdat ze heel veel voor hem over hadden. Hij was niet meer tevreden met zijn oude werk en het leek hem leuk om bij Nibo Stone aan de slag te gaan. Hiervoor was hij aan het werk als bandenmonteur, dus dit is dan ook wel echt iets anders. Jeffrey werkt hier nog steeds omdat hij het nog heel erg naar zijn zin heeft, en alles gaat ook nog heel goed.

Zijn grootste plezier in het werk? De afwisseling die hij krijgt hier bij Nibo Stone. Het is afwisselend werk, hij weet nooit hoe zijn dag eruit gaat zien. Hij heeft dan ook geen grote ambitie op werkgebied, want hij heeft het zo naar zijn zin bij Nibo Stone dat hij daar graag nog even wil blijven.

In zijn vrije tijd is hij veel bezig met voetballen en natuurlijk niet te vergeten, de 3e helft. En wanneer je hem vraagt wanneer hij echt met een goed gevoel naar huis gaat? “Vrijdagmiddag, als ik weekend heb.”.