Nibo Stone NL

Jac Seijkens

Medewerker technische dienst
Jaq 2


T: 077 - 382 15 41

E: td@nibostone.nl


Jac is werkzaam op bij technische dienst bij Nibo Stone. Hij zet zich dagelijks in om zoveel mogelijk storingen aan de machines in de werkplaats te voorkomen door de juiste (preventieve) onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Hij houdt zich dagelijks bezig met het repareren, smeren, het oplossen van problemen in machines en met de mechanismen van de machines en elektro. Er is hier altijd wel wat te doen want ze zijn ook druk bezig met het verbeteren van de machines. Ze willen continu verbeteringen doorvoeren om het werk nog gemakkelijker of beter te maken met behulp van de machines.

Hij is in mei 2021 bij ons terecht gekomen via UWV. Jac geniet vooral van de afwisseling in zijn werk. Daarom hoopt hij ook in goede gezondheid tot aan zijn pensioen bij Nibo Stone te blijven werken.

Wat Jac het liefst in zijn vrije tijd doet? Tijd spenderen met zijn kleinkinderen. Daarnaast gaat hij regelmatig biljarten en geniet hij van wild beheren (jagen).

Jac geniet als hij ziet dat dankzij zijn werkzaamheden het productieproces versneld is, hiervoor krijgt hij dan ook complimenten van zijn collega’s.

Typisch Jac?

Gezond blijven & gewoon doen!