Nibo Stone NL

Ingrid Wolters

Interieurverzorgster
Ingrid Wolters 1

Ingrid is werkzaam bij Nibo Stone als interieurverzorgster. Wat haar werk inhoudt? Ze zorgt er voor dat de showroom in Venlo er altijd tiptop uitziet. Dat doet ze door het schoonmaken van de showroom maar daarnaast houdt ze zich ook bezig met de inrichting van de showroom zodat onze klanten een echt thuisgevoel krijgen wanneer ze de showroom bezoeken.

Maar we hebben haar ook nog voor een hele belangrijke andere taak gestrikt namelijk koken. Ingrid is van Indische afkomst en kan als de beste Indisch koken. En daar zeggen wij hier in Venlo geen nee tegen. Inmiddels kookt Ingrid 1 keer in de maand op vrijdag een heerlijke Indische maaltijd voor ons.

Nibo Stone kwam voor haar op het perfecte moment. Ze is bij Nibo Stone terecht gekomen via Angela, die al werkzaam was hier. Al jaren werkte ze bij verschillende bedrijven zoals ziekenhuizen en hogescholen waar ze met veel plezier heeft schoongemaakt. Alleen bij haar laatste baan zat ze niet op haar plek en precies op het moment dat ze daar wilde stoppen kwam Nibo Stone op haar pad. Ze is diezelfde dag nog op sollicitatiegesprek gegaan en de dag erna is ze hier gestart. Zo snel kan het gaan.

Inmiddels werkt ze hier al weer 3 jaar en dat met heel veel plezier. Waarom ze hier nog steeds werkt? Ze kan hier helemaal zichzelf zijn en voelt zich zo erg gewaardeerd. En dat is het allerbelangrijkste wat er is vindt ze zelf!

Het allerleukste aan haar werk vindt ze heel simpel het aanwezig zijn bij Nibo Stone, het contact met het team en samenwerken met andere mensen want ze kan echt met iedereen hier overweg.

Eigenlijk gaat Ingrid elke dag wel met een goed gevoel naar huis, maar wat is het grootste compliment dat je haar kan geven? “Dat ik gekookt heb, en mensen mijn eten echt lekker vinden, dat ze me dan bedanken voor het lekkere eten.”

Ingrid is een echt familiemens en in haar vrije tijd brengt ze het liefste zoveel mogelijk tijd door met haar familie en dan het liefste met heel veel lekker Indisch eten wat ze zelf gekookt heeft. Koken is wel echt haar allergrootste hobby. En stiekem droomt ze er ook van om oma te worden.