Nibo Stone NL

Helma Korsten

Allround medewerkster orderadministratie
Helma Korsten allround medewerkster orderadministratie 800x600

T: 077-720 19 05
E: helma@nibostone.nl

Helma versterkt ons team sinds december 2022 als allround medewerkster orderadministratie. Ze heeft gesolliciteerd en binnen een week werd haar contract getekend. “De snelheid en correctheid waarmee alles werd geregeld, daar hou ik van: geen gezeur maar actie”, aldus Helma.

Als allround medewerkster orderadministratie is Helma dagelijks bezig met alles wat met de verkoopbinnendienst te maken heeft. Ze ondersteunt Kevin en Johan op de zakelijke markt. Denk hierbij o.a. klanten te woord staan en offertes voorbereiden.

Waarom ze bij Nibo Stone is komen werken? “Nibo Stone is een open, platte organisatie met goede sfeer. Deze gemoedelijke sfeer was direct voelbaar toen ik hierbinnen kwam." De combinatie van lekker doorwerken, maar ook altijd tijd maken voor een praatje met een collega is voor Helma de perfecte balans. “Op vrijdag lunchen we ook altijd gezellig met alle collega’s, vertelt Helma.”

Haar grote passie in dit werk? Contact met mensen! Klanten te woord staan en kunnen helpen, maar ook de samenwerking met collega’s maken dit voor haar een fijne baan.

Zoals een echte Bourgondiër betaamt, is Helma dol op lekker eten en drinken in gezelschap van familie en vrienden. Zoals ze zelf zegt: “Gezelligheid kent bij ons geen tijd.” Daarnaast gaat ze graag op vakantie, van wandelen in de bergen tot stedentrips en van fietstochten tot lekker uitwaaien aan zee. “Om dit allemaal een beetje te compenseren wandel ik in de avonden of volg ik een spinning-les", vertelt Helma.

Helma gaat met een goed gevoel naar huis als ze lekker productief bezig is geweest en op die manier klanten heeft kunnen helpen. En met haar enthousiaste en positieve karakter gaat ze altijd met net zo’n goed gevoel naar huis als waar ze ‘s ochtends mee binnenkwam.

Een quote die Helma typeert: “Er is altijd tijd voor leuke dingen!”