Nibo Stone NL

Carly Zijmers

Technische dienst
Carly Witrand

T: 077-382 15 41
E: td@nibostone.nl

Carly is bijna 3 jaar geleden terechtgekomen bij Nibo Stone doordat hij benaderd werd door John van Nieuwenborg, DGA van Nibo Stone. Ze hadden hier iemand nodig voor de technische dienst en Carly zocht werk! Hij werkt hier als technische dienst, maar wat dat betekent? Werkzaamheden genoeg in ieder geval.

Hij houdt zich dagelijks bezig met het repareren, smeren, het oplossen van problemen in machines en met de mechanismen van de machines en elektro. Er is hier altijd wel wat te doen want ze zijn ook druk bezig met het verbeteren van de machines. Ze willen continu verbeteringen doorvoeren om het werk nog gemakkelijker of beter te maken met behulp van de machines.

Carly vindt het geweldig om te werken bij Nibo Stone omdat hij echt nog met oude techniek en oude mechanismen aan de slag kan hier. Dat vindt hij ook meteen het allerleukste aan zijn werk. Daarnaast is het heel afwisselend werk én er is hier altijd wat te doen in deze eigen steenhouwerij.

De oude techniek en mechanismen die hij hier ziet heeft hij nog nooit gezien, hij komt hier zelfs techniek tegen die nog in de oude DAF auto’s zat. Ontzettend gave techniek om mee te werken vindt hij zelf. Daarom zit hij ook helemaal op zijn plek bij Nibo Stone.

Hij gaat bij Nibo Stone écht altijd met een goed gevoel naar huis. “Als ik niet met een goed gevoel naar huis zou gaan, dan zou ik er per direct mee stoppen.” Hij werkt maar halve dagen, maar wel met heel veel plezier, de tijd vliegt hier echt om.

Ook naast Nibo Stone hoeft hij niet stil te zitten! “Ik ben gek op motorrijden, reizen, klussen, knutselen en dingen repareren voor mensen.” Hij verveelt zich in ieder geval nooit!