Nibo Stone NL

Ad de Vries

Verkoopadviseur Vianen
Personeel zonder foto

T: 077-382 15 41
E: ad@nibostone.nl


Ad werkt als verkoopadviseur in onze showroom in Vianen. Hij is daar terecht gekomen omdat hij veel plezier beleeft aan het sales vak, en dit wilde hij graag nog parttime verder uitbouwen. Vanuit zijn expertise probeert hij klanten te adviseren en te helpen met het vinden van hun droomvloer.

Hij is bij Nibo Stone gaan werken omdat hij gek is op werken met eerlijke en natuurlijke materialen en daarnaast vindt hij het fijn om met mensen om te gaan en daar in zijn werk mee bezig te zijn.

Het persoonlijke contact vindt hij dan ook het allerleukste aan zijn werk. Het inleven in andere mensen om ze vervolgens van juist advies te kunnen voorzien. “Ik heb er plezier in om iets op een aansprekende manier te presenteren, zeker wanneer ik volledig achter het product sta ben ik in staat het goed en met respect voor de klant te verkopen.” Hierbij komen zijn presentatievaardigheden en vermogen om in te spelen op de gevoelens en emoties van een klant heel goed van pas!

Hij is ijzersterk in het luisteren naar mensen, heeft al veel ervaring, heeft veel aandacht voor mensen, is creatief, proactief en heeft zeker doorzettingsvermogen.

Het grootste compliment dat hij kan krijgen? Als hij als bedankje voor het goede advies een taart of flesje wijn mag ontvangen van klanten. Dat is beiden al een keer gebeurd! Dan gaat hij echt met een goed gevoel naar huis.

Zijn grote droom op werkgebied? Dat hij Maxima nog een keer interieuradvies mag geven en mag helpen bij het uitzoeken van haar droomvloer, wie weet zit dat er nog een keer in!

Naast Nibo Stone is hij graag bezig met tennissen, lezen, reizen en is hij graag creatief bezig. Ook zijn sociale contacten onderhouden vindt hij zeer belangrijk.

“Goed advies? Ad de Vries!”