Nibo Stone

Missie & Visie

We think together

Al vanaf 1923 heeft de familie Van Nieuwenborg een grote naam als betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten in natuursteen. We leveren zowel aan consumenten als aan professionals. Zij kunnen rekenen op een breed scala aan natuursteen afbouwelementen, gevels en bijzondere vloeren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten over de gehele linie van de woning- en utiliteitsbouw. Momenteel behoren we tot de vijf grootste bedrijven van Nederland binnen ons segment en zijn we marktleider in natuurstenen afbouwelementen.

We willen toegevoegde waarde leveren bij de ontwikkeling en realisatie van bouwprojecten in de woning- en utiliteitsmarkt. Daarbij benutten we zoveel mogelijk kansen die bijdragen aan een beter milieu en aan het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. Zo leggen we een goede basis voor de volgende generaties van Nibo Stone.

Wij streven naar een transparante en duurzame samenwerking met leveranciers, klanten, medewerkers en eindgebruikers. Een van onze doelstellingen is om onze producten en diensten voortdurend af te stemmen op de individuele wensen van de klant. Het liefst worden we in een zo vroeg mogelijk stadium van het bouwtraject betrokken om mee te denken over oplossingen in natuursteen. Daarbij creëren we ruimte voor innovaties en noviteiten. We werken continu aan de optimalisatie van onze service.

Al vanaf 1923 een betrouwbare leverancier