Nibo Stone

WINNAAR FACEBOOK-ACTIE ZOEKT VLOER UIT

Vandaag tijdens de open dag, ontving directeur Maurice van Nieuwenborg hoogstpersoonlijk de winnares van de facebook-actie die speciaal vandaag vanuit het noorden naar Vianen was gekomen om haar droomvloer uit te zoeken. 

Vanaf eind september kon je meedoen aan de actie op Facebook, waar een vloer werd verloot van 30 m2. We ontvingen hele leuke reacties en veel oooh's en aaaah's op de foto's van onze vloeren bij mensen thuis. De berichten werden massaal gedeeld en iedereen hoopte natuurlijk te mogen winnen. Uiteindelijk werd op 1 november de winnaar bekend gemaakt. De winnares en haar partner waren door het dolle heen. Wat kwam deze prijs goed uit nu ze volop bezig waren met de verbouwing van hun nieuwe huis!


Img 8066 1000 750 85

Het jonge stel werd onthaald met een bos bloemen en natuurlijk Limburgse vlaai. Maar toen kwamen toch de serieuzere zaak: Het uitzoeken van de natuursteen vloer. Dat was niet gemakkelijk met zoveel keuze. Gelukkig kon Maurice helpen met een persoonlijk advies. De vloer is bestemd voor de grote nieuwe leefkeuken en moet dus ook aan nogal wat specifieke eisen voldoen. De vloer moet immers waterbestendig zijn en je wilt liever niet dat er vlekken in trekken. Daarnaast moet de vloer makkelijk schoon te maken zijn en als er water op geknoeid wordt, mag het niet spiegelglad worden. 

Uiteindelijk viel de keuze op de Patra uit onze collectie in het mooie grote formaat  80 x 80 cm. Door de speciale oppervlaktebewerking voelt de vloer wat stroever aan en glijdt je niet zo makkelijk uit. De oppervlaktebewerking heeft de poriën van de steen gesloten, zodat vlekken en vuil nauwelijks kans krijgen om in de vloer te trekken. Eenmaal per week dweilen met een speciaal daarvoor bestemd reinigingsproduct en de vloer blijft een plaatje. Patra voldoet dus aan alle eisen en is hèt materiaal voor in de keuken. 

081021145411 17 1000 750 85

We zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat maar zullen tegen die tijd vast nog wel foto's van de winnares mogen ontvangen. 

07 november 2015