Nibo Stone

VENLO EN VIANEN OP HEMELVAARTSDAG GEOPEND!

Op Hemelvaartsdag opent Nibo Stone de deuren van haar inspiratiecenters om 10.00 uur. U bent zowel in Venlo als Vianen van harte welkom om kennis te maken met de meest unieke soorten natuursteen voor vloer en wand, zorgvuldig verzameld in onze collectie. 

De bijzondere vloeren uit onze collectie zijn gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat u de mooie variaties van natuursteen in kleur en structuur kunt ontdekken. Onze adviseurs helpen u graag bij uw persoonlijke keuze en kunnen u alles vertellen over vloerverwarming en het vakkundig laten leggen van de natuursteen vloer. Of kiest u liever voor ons Nibo Totaalgemak? Met dit pakket hoeft u alleen nog maar uw droomvloer uit te kiezen. Daarna neemt Nibo Stone al het werk uit handen en voor u het weet heeft u een compleet nieuwe vloer in uw keuken, woonkamer of op het terras. U hoeft alleen nog maar de meubels erop te zetten. 

Neem gerust uw bouwtekeningen mee naar ons inspiratiecenter, zodat het juiste aantal m2 berekend kan worden. Ook kunnen onze adviseurs u helpen bij de aanschaf van bijvoorbeeld vensterbanken, dorpels of andere natuursteen elementen om uw woning te verfraaien. 

De koffie met echte Limburgse vlaai staat voor u klaar!

Bezoekersinformatie

12 mei 2015