Nibo Stone

NIEUWE WEBSITE ONLINE!

Het jaar 2014 ligt achter ons. Voor ons een zeer bewogen jaar. Wat begon in 2010 is geëindigd in 2014. Wat ons betreft is de crisis voorbij. Wat overblijft is de nieuwe realiteit. Vijf jaar lang hebben we een crisis meegemaakt die ons heeft doen veranderen. We realiseerden ons dat niets vanzelfsprekend was en dat we zelf het verschil moesten maken.  Dus we investeerden... 

NIEUW INSPIRATIECENTER

We ontwikkelden nieuwe activiteiten zoals Nibo Services waarbij we vanaf ontwerpfase tot na oplevering de klant kunnen ondersteunen met een totaalconcept. In Vianen bouwden we een nieuw inspiratiecenter, waar zowel consumenten als professionele partijen terecht kunnen. We verbeterden onze werkprocessen en verhoogden het kennisniveau van onze medewerkers. Ook investeerden we in productontwikkelingen en hebben we onze producten laten opnemen in de bibliotheek van Autodesk Revit software voor BIM modellen.

VAN SCHETS TOT NA OPLEVERING 

We gaan vooruit, we veranderen en daarmee onze boodschap ook. Want als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken! En als u het niet kunt bedenken, denken we graag met u mee. Van schets, tot ver na oplevering. Natuursteen voor binnen, buiten en gevel. Natuursteen in de hoogste kwaliteit, rechtstreeks uit de groeves met volledige controle op de supply-chain. Al sinds 1923 maken wij met veel passie en vakmanschap de meest uiteenlopende producten in natuursteen voor iedereen. 

NIEUWE IDENTITEIT

Bij al die veranderingen hoorde een nieuwe identiteit die beter laat zien wie we zijn en wat we doen. En bij die nieuwe identiteit past een nieuwe website. Na maandenlang werken is de nieuwe site online. En we zijn er trots op! De nieuwe website is ontworpen vanuit de gebruiker en kenmerkt zich dan ook door transparantie en overzichtelijkheid, ondanks dat deze boordevol informatie over onze producten en dienstverlening voor zowel professionele bouwpartijen als consumenten staat. 

15 februari 2015