NIBO STONE ZOEKT PIONIER VOOR NOORD-NEDERLAND

We gaan vooruit, we veranderen en daarmee onze boodschap ook. Voor ons is de crisis voorbij. Wat over blijft is de nieuwe realiteit. We zijn klaar om nieuwe kansen aan te grijpen.

Onder andere in Noord-Nederland zien we die kansen. Vanwege de gaswinning moeten veel huizen in de provincie Groningen opgeknapt en hersteld worden. De Tweede Kamer vindt dit een mooie gelegenheid om de woningen meteen energiezuinig en klimaatneutraal te maken. En zo wordt het Noorden van Nederland ineens de 'proeftuin' van duurzaam bouwen. Onze duurzame afbouwelementen sluiten daar perfect bij aan. Naast deze kansen in de renovatiemarkt, zien we ook veel opportuniteiten in de nieuwbouw in de noordelijke provincies. Kortom, we willen onze toch al ruime dekking verder uitbreiden naar Noord-Nederland en zijn daarom op zoek naar een zelfstandig opererend agent die vanuit huis in deze regio een nieuw netwerk wil gaan opzetten. 

Binnen dit netwerk van bouwbedrijven, bouwmaterialenhandelaren, architecten en andere bouwgerelateerde partijen probeer je nieuwe klanten te werven waarmee je een langdurige relatie opbouwt. Je werkt als zelfstandig agent vanuit huis in de regio Noord-Nederland op basis van omzetdeling. Je deelt je eigen tijd in en kunt rekenen op een volledige commerciële en administratieve ondersteuning vanuit onze hoofdvestiging in Venlo. Vanuit het hart van ons bedrijf worden zaken als calculaties, documentaties, bemonsteringen en orderafwikkeling aangeleverd. Ook kun je gebruik maken van ons landelijke logistieke netwerk. 

Ben je woonachtig in Groningen, Friesland of Drenthe? Ben je volhardend, vindingrijk en heb je voldoende affiniteit en ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten in zowel de woning- als de utiliteitsbouw? Kun je minimaal 30 uur per week vrij maken om je als zelfstandig agent voor Nibo Stone in te zetten? Stuur dan via de onderstaande link je cv met begeleidende brief. 

verstuur

Deel via