Nibo Stone

FEESTELIJKE HEROPENING SHOWROOM VENLO TIJDENS HEMELVAARTSWEEKENDE

In de afgelopen maanden hebben we de showroom in Venlo uitgebreid en volledig verbouwd. Om dit te vieren, openen we op Hemelvaartsdag, vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei onze deuren. U bent van harte welkom tussen 10.00 - 16.00u aan de Voltastraat 15 in Venlo om ons vernieuwde assortiment natuursteen en keramische vloer- en terrastegels, keramisch parket en natuurstenen wandbekleding te komen bewonderen. 

NIEUWE COLLECTIE VLOERTEGELS EN TERRASTEGELS

In haar bijna 100-jarige bestaan, blijft Nibo Stone loyaal aan natuursteen. Het blijft onze passie en datgene waar onze fundamenten op zijn gebouwd. De toch al ruime collectie natuursteen vloeren en terrassen wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe soorten, nieuwe maten en nieuwe afwerkingen. 

Maar dat neemt niet weg dat we met de tijd mee blijven gaan en open staan voor innovaties en nieuwe producten. Daarom introduceerden we onlangs keramische tegels en keramisch parket als aanvulling op het assortiment natuursteen vloertegels. Net zoals de natuursteen tegels, zijn de keramische vloeren van hoge kwaliteit. De trendy keramische tegels zijn voor iedere ruimte in en om het huis geschikt en bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. De tegels zijn stootvast, kras- en vuurbestendig en zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Variërend van grote industriële tegels met een betonlook tot keramisch parket dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. 

INDRUKWEKKENDE VOORBEELDEN VAN VLOEREN EN TERRASSEN IN MEER DAN 50 VERSCHILLENDE KAMERS

Vanwege deze uitbreiding in het assortiment, heeft Nibo Stone in de afgelopen maanden haar showroom in Venlo volledig verbouwd. In de ruime showroom van maar liefst 1500 m2 vindt u indrukwekkende voorbeelden van vloeren en terrassen in meer dan 50 compleet ingerichte kamers. Ook vindt u hier een uitgebreide collectie bijzondere wandbekledingen, zoals stonepanels, muurstrips en flexibel natuursteen. 

OOK MAATWERK UIT EIGEN STEENHOUWERIJ

Naast tegels en wandbekleding, maken we ook bouwelementen zoals vensterbanken, open haard plateaus en traptredes op maat. In de 12.000 m2 grote werkplaats worden de bouwelementen uit natuursteen blokken en platen gemaakt met computergestuurde machines en veel handwerk. Daarom adviseren we u ook om uw bouwtekeningen mee te nemen, zodat onze ervaren adviseurs u suggesties kunnen doen voor de mogelijkheden in natuursteen en keramiek in en rondom uw huis. 

GOED ADVIES STAAT BIJ ONS HOOG IN HET VAANDEL 

Ook kunnen de adviseurs u alles vertellen over vloerverwarming en het leggen van de tegels. Zij nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail. Een bezoek aan de vernieuwde showroom is meer dan de moeite waard en de ideale start voor de inrichting van uw huis of tuin. De koffie met echte Limburgse vlaai staat voor u klaar! 

Bezoek het inspiratiecenter in Venlo

04 mei 2016