Nibo Stone

EINDEJAARSEVENT

Wie in de afgelopen twee maanden ons inspiratiecenter in Vianen heeft bezocht, heeft al gezien dat we volop aan het verbouwen zijn. We kochten het achterliggende pand en verdubbelden de showroom naar een oppervlakte van maar liefst 2.600 m2.

Reden voor deze verbouwing is een uitbreiding van ons assortiment. Naast unieke natuursteen vloertegels, breidden we onze collectie uit met bijzondere keramische tegels. Trendy vloertegels in verschillende uitvoeringen en afmetingen, variërend van grote industriële tegels met een beton-look tot keramisch houtparket dat nauwelijks van een echte houten vloer is te onderscheiden.

Op 28, 29 en 30 december vieren we deze uitbreiding met een feestelijk EindejaarsEvent. U bent op deze dagen van harte welkom aan De Limiet 3 in Vianen tussen 10.00 – 16.00u om de nieuwe vloeren te komen bekijken. Alle natuurstenen en keramische vloertegels zijn gelegd op grote oppervlaktes zodat u goed kunt zien hoe deze er bij u thuis uit komt te zien. Onze enthousiaste adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. 

10 december 2015