Nibo Stone

DOLGELUKKIGE WINNARES IN TWEEDE FACEBOOK-ACTIE

Voor de tweede keer dit jaar hielden we een spectaculaire winactie op Facebook. Vanaf 21 november kon men meedoen op de facebookpagina van Nibo Stone, waar niet alleen een natuursteen vloer maar ook nog eens een Houtkachel Royal Edition van Morsø Nederland te winnen was.

Ook deze keer ontvingen we veel enthousiaste reacties op de foto’s van onze natuursteen vloeren en zaten de deelnemers op zaterdag 19 december aan hun computer gekluisterd om te lezen wie de gelukkige winnaar zou gaan worden van deze twee prachtige prijzen. De winnares en haar partner waren ontzettend blij met hun prijzen, zeker omdat ze net met de verbouwing van hun huis bezig zijn. De vloer en de houtkachel zijn dus meer dan welkom.

“Jullie hebben me hiermee zo ontzettend gelukkig gemaakt!!”.

Op maandag werd de blije winnares door de directeur van Nibo Stone gebeld en een dag later stond het jonge stel al in de showroom te Vianen om hun natuursteen vloer uit te zoeken. “Het voelt zo onwerkelijk!”, aldus het enthousiaste paar.  

De adviseur hielp met een persoonlijk advies. De vloer is bedoeld voor de woonkamer, waar ook twee grote honden leven. “De honden verharen best wel veel, dus ik wil graag een vloer waar je niet alles op ziet”, vertelt de winnares.  “Bovendien hebben we een kinderwens, dus met het oog op de toekomst moet het ook een vloer zijn die niet vlekgevoelig is en gemakkelijk schoon te maken”.

Winnaar Fb Actie Vierkant 1000 1000 85

Het koppel reed vervolgens naar de werf in Venlo en koos daar de vloertegels Mersin uit. De natuursteen vloertegels zijn maar liefst een meter lang en 50 cm breed. Ze hebben een mooi grijsgemêleerde kleur, waardoor je er bijna niks op ziet. De oppervlakte van de natuursteen tegels zijn op een speciale manier bewerkt zodat vlekken nauwelijks kans maken. De randen zijn licht afgerond en verouderd, waardoor de vloer een mooi doorleefd karakter heeft. “Het is een hele makkelijke vloer, waar jullie zeker jarenlang plezier aan zullen gaan beleven”, belooft de adviseur.  

We wensen het duo heel veel plezier van hun nieuwe vloer en natuurlijk ook van hun nieuwe houtkachel. 

22 december 2015