Nibo Stone

15% KORTING TIJDENS OPEN DAG VIANEN

Op zaterdag 7 november bent u tussen 10.30 - 16.00 uur van harte welkom op onze Open Dag in ons inspiratiecenter in Vianen om ideeën op te doen voor uw interieur. En heeft u eenmaal een mooie vloer uitgekozen, dan krijgt u alleen op deze dag maar liefst 15% korting* op een vloer of wandtegel naar keuze uit de collectie van Nibo Stone. 

Natuursteen is stijlvol en tijdloos. Het laat zich zowel binnen als buiten harmonieus combineren met iedere stijl en ook met andere eigentijdse materialen zoals hout, glas of roestvrijstaal. In de woonkamer, de keuken, de badkamer, op het terras.... Op de vloer, tegen de wand of aan de gevel… De toepassingsmogelijkheden van het hoogwaardige materiaal zijn haast onbegrensd en het onderhoud is eenvoudig en niet bewerkelijk. Steeds meer mensen kiezen daarom bij de inrichting van hun woning voor dit authentieke en duurzame product.   

Graag laten we u tijdens de Open Dag kennis maken met de meest unieke soorten natuursteen tegels voor vloer en wand, zorgvuldig verzameld in onze collectie. Zien en beleven is een belangrijk criterium wanneer u gaat voor een nieuwe vloer. In ons 1500 m2 grote inspiratiecenter in Vianen vindt u indrukwekkende voorbeelden van bijzondere vloeren op grote begaanbare oppervlaktes. Ook vindt u hier een ruime collectie terrastegels, hippe wandtegels, robuuste muurstrips en eigentijdse mozaïeken. 

Naast natuursteen vloeren produceren we ook afbouwelementen zoals vensterbanken, dorpels en traptreden op maat. In de 12.000m2 grote steenhouwerij in Venlo combineren we passie en vakmanschap met de hedendaagse technologie van computergestuurde machines en maken wij de meest uiteenlopende producten in natuursteen. Neem dus ook gerust uw bouwtekeningen mee naar de Open Dag. Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk advies. We nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail. 

Vraag onze verkoopadviseurs ook gerust naar het NIBO TOTAALGEMAK-pakket. Met dit All Inclusive pakket neemt Nibo Stone al het werk uit handen. U hoeft alleen uw droomvloer uit te kiezen en voordat u het weet, heeft u een compleet nieuwe vloer in uw keuken, woonkamer of op het terras. U hoeft alleen nog maar de meubels erop te zetten. Na een jaar komen we nog een keer op de koffie en geven we uw vloer meteen een complete reinigings- en onderhoudsbeurt!

Kom dus ook op zaterdag 7 november naar De Limiet 3 in Vianen. De koffie met echte Limburgse vlaai staat voor u klaar, net als ons enthousiaste team dat u graag helpt bij het maken van de juiste keuze, zodat u jarenlang onbezorgd van uw vloer kunt genieten! 

Bezoek ons inspiratiecenter Vianen

* deze korting is alleen geldig op 7 november en niet van toepassing op restantpartijen, vloerverwarming, leg- en onderhoudsmaterialen of arbeidskosten. Deze korting is niet geldig in combinatie met eventuele andere aanbiedingen. 

31 oktober 2015