Nibo Stone NL
Homepagebanner thuisblijversactie

Mehrwertsteuer Aktion - kopie

Geldig gedurende de hele maand juli en augustus

Blijf jij deze zomer thuis en ben je van plan om aan de slag te gaan met het opknappen van je woning of tuin? Ben jij deze zomer op zoek naar dé perfecte vloer die helemaal voldoet aan jouw wensen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Nibo Stone hebben we in de maanden juli en augustus een speciale thuisblijversactie. Wat dit betekent? Je krijgt maar liefst 15% korting op alle vloeren van Nibo Stone met uitzondering van de restpartijen en de Preview Collection.

Dat wordt een hele mooie zomer met jouw nieuwe droomvloer!

GA JE VOOR KERAMIEK OF NATUURSTEEN?

Weet jij al of je gaat voor een keramische of een natuurstenen vloer? Wat voor vloertegel je ook kiest maakt bij Nibo Stone deze zomer niet uit. Want de thuisblijversacties is zowel geldig op keramische vloeren als natuurstenen vloeren en zelfs op marmerlook tegels! Ben je er nog niet aan uit wat voor soort vloer je graag zou willen? Geen probleem! Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of doe eerst zelf inspiratie op. Hoe je dit doet? Download onze lookbooks! Hierin vind je voldoende inspiratie waarmee we jou hopelijk helpen bij je keuze.

Mock lookbook natuursteen

Op zoek naar een natuursteen vloer?

Vraag hier gratis het inspirerende lookbook over natuursteen vloeren aan. Boordevol tips, adviezen en foto's van de mooiste vloeren uit onze collectie.

Mock 00037website

Of liever keramische tegels?

Vraag dan dit gratis lookbook over keramische vloertegels aan. Ga je voor betonlook of liever houtlook tegels? Of toch liever een andere soort? Lees er alles over in dit magazine.

HEB JIJ DE NIEUWE COLLECTIE AL GEZIEN?

Heb jij de allernieuwste collectie vloeren van Nibo Stone al gezien? Wij blijven voortdurend bezig met het aanvullen van onze ruime collectie vloeren die worden gewonnen in groeves en fabrieken over de hele wereld. Wij hebben weer een aantal mooie en kwalitatief goede vloeren toegevoegd aan onze collectie. Dat is een goede reden om een kijkje te komen nemen in onze showrooms. En nog een goede reden: de nieuwe collectie vloeren koop je in juli en augustus ook met maar liefst 15% korting. Mis deze kans niet!

Marcel 320 260 nieuw

Maak nu een afspraak en ontvang 3% extra korting

Wil jij deze kans niet missen en langskomen in één van onze showrooms in Venlo of Vianen om jouw droomvloer met grote korting uit te komen zoeken? Leuk! Maak eenvoudig een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij hebben dan zeker alle tijd voor jou om je te helpen en te voorzien van advies! Ontvang deze maand 3% extra korting wanneer je een afspraak maakt. Vraag hiernaar bij de verkoopadviseur.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
18 mei 2021

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020

Blog

Een tegelvloer in je slaapkamer

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is…
29 september 2020
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Nibo Stone Vianen
Wij hebben een zeer prettige ervaring met het bedrijf. Goed advies en zeer goede service