Nibo Stone NL
Homepagebanner okt 2021

Oktober woonmaand

15% korting + gratis onderhoudspakket

Ben jij op zoek naar een nieuwe droomvloer? Dan is de maand oktober jouw kans! Deze maand is het woonmaand bij Nibo Stone en dat betekent dat je van 1 tot en met 31 oktober profiteert van spectaculaire acties. Zo ontvang je maar liefst 15% korting op de aankoop van jouw nieuwe vloer en een gratis onderhoudspakket! Deze korting geldt op alle vloeren met uitzondering van de restpartijen en aanbiedingen. Laat je jouw nieuwe vloer ook door ons leggen? Dan maak je ook nog eens kans op het gratis laten leggen door een professionele tegelzetter.

Dat wordt een hele mooie maand met jouw nieuwe droomvloer!

Marcel 320 260 nieuw

Maak nu een afspraak bij Nibo Stone

Wil jij deze kans niet missen en langskomen in één van onze showrooms in Venlo of Vianen om jouw droomvloer met grote korting uit te komen zoeken? Leuk! Wist je dat je eenvoudig een afspraak kan maken met één van onze verkoopadviseurs? Zij hebben dan zeker alle tijd voor jou om je te helpen en te voorzien van advies!

Zelf leggen...

Je interieur begint natuurlijk bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee bepalend voor de uitstraling van je woning. Vaak wordt er gekozen voor tegels vanwege het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur. Naast het kiezen van de juiste vloer is ook het tegels leggen belangrijk, want dat kan je vloer maken of breken.

Ben jij een hele handige doe-het-zelver die ook nog eens beschikt over tijd, dan wil je misschien wel zelf de vloer gaan leggen. Lees dan eerst onze handige tips.

Of laten leggen?

De meeste mensen kiezen er toch voor om het plaatsen van de tegels over te laten aan een tegelzetter. Dan is het goed om te weten dat Nibo Stone beschikt over een landelijk netwerk van ervaren tegelzetters waar we al jarenlang mee samen werken en waarvan we zeker weten dat zij kwaliteitswerk leveren.

Maak kans op het gratis laten leggen van jouw nieuwe vloer door een professionele vakman

Iedereen die met nieuwbouw of een verbouwing bezig is, weet waarschijnlijk wel de personeelskrapte in de bouwbranche. Een goede loodgieter, stukadoor of elektricien is momenteel lastig te vinden, de meeste hebben hun agenda al volgeboekt tot ver in 2022, sommige al tot in 2023! Datzelfde geldt natuurlijk ook voor ervaren tegelzetters, dus hou hier rekening mee wanneer je van plan bent om een vloer te kopen. De professionele tegelzetters waar Nibo Stone mee samenwerkt, hebben tijd in hun agenda gereserveerd voor de klanten van Nibo Stone. Koop je in oktober je vloer bij Nibo Stone inclusief leggen, ben je verzekerd van een plaatsing van je vloer vanaf januari 2022.

Extra voordeel: ivm de gestegen transportprijzen (zeevrachten) zijn we genoodzaakt de prijzen van onze nieuwe voorraden te verhogen. De oude voorraden gaan nog weg voor de oude prijs. Koop je je vloer in oktober uit voorraad, profiteer je dus nog van de lagere prijs.

Meer vloereninspiratie?

Wil jij meer inspiratie opdoen voor onze oktober actie? Dat snappen wij! Je krijgt namelijk de hele maand oktober maar liefst 15% korting op de gehele collectie, met uitzondering van de restpartijen en aanbiedingen. Voordat je onze showroom bezoekt wil je natuurlijk nog meer informatie over vloeren en alvast zien wat voor vloeren wij allemaal in onze showroom hebben. Daarom hebben wij een speciaal lookbook ontwikkeld. Een lookbook helemaal gericht op natuursteen en keramische vloeren, dat ook nog eens helemaal gratis te downloaden is.

Mock ebook nibo

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu jouw gratis ebook voor natuursteen en keramische tegels aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende foto's en interviews.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Do it yourself: 10 tips voor het leggen van vloertegels

Bent u van plan om zelf een nieuwe tegelvloer te gaan plaatsen? Dan heeft u vast iets aan onze handige tips. Binnen no…
30 maart 2020

Blog

Hoe herken je een professionele tegelzetter?

Bij het leggen van je vloertegels komen een aantal aspecten kijken die van belang zijn om tot het mooiste eindresultaat…
01 oktober 2021

Blog

Hoe kun je grote tegels leggen?

Het leggen van grote tegels is een behoorlijk uitdagende klus. Een klus die veel geduld, vakkundigheid en een hoge mate…
27 maart 2017
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Dhr. Ten Hof
Wij hebben een mooie tegelvloer voor binnen en buiten uitgezocht en zijn op het moment van aankoop klantvriendelijk geholpen. Ook de levering is goed verlopen. Wel hebben wij advies gemist over de onderhoud van de vloer, reiniging naar het leggen. Wij vinden dat bij een aankoop van een vloer van 11000 euro deze producten er bij geleverd mogen worden. Ook de klant attenderen op het niet kitten van de tegelvloer randen bij achterkant keukenmuren is goed voor een klant om te weten zodat zij dit met de keukenzaak kunnen bespreken. De vloer is prachtig !
★★★★★ ★★★★★
Marjan Willemsen
Gastvrij en vriendelijke ontvangst.Ruime keuze.