Nibo Stone NL
NL Homepage banner December

December Feestmaand

21% BTW voordeel op alle vloeren

Het jaar 2022 is alweer bijna voorbij, 2023 staat voor de deur. En in een tijd van veel stijgende prijzen, kunnen we wel wat voordeel gebruiken. Daarom maken wij van december een feestmaand bij Nibo Stone: 21% BTW voordeel! Wij betalen voor jou de BTW van jouw nieuwe droomvloer!

Van 1 tot en met 30 december krijg je maar liefst 21% BTW voordeel* op de gehele collectie vloeren bij Nibo Stone. Kom snel langs in een van onze XXL-showrooms in Venlo & Vianen en geniet van deze feestelijke actie!

Artemis beige

Nieuw assortiment

In de koude wintermaanden zitten we meer binnen en zijn we meer met ons interieur bezig. Rond Kerst maken we het natuurlijk graag extra gezellig in huis. De vloer is hierbij erg bepalend voor de sfeer. Nibo Stone heeft haar assortiment vloeren uitgebreid met de nieuwste trends op vloerengebied, dus genoeg keuze om jouw nieuwe droomvloer uit te kiezen! Ben je benieuwd naar de nieuwste trends voor 2023? Lees dan onze gloednieuwe blog: Dit worden de vloerentrends in 2023!

SHOWROOM VIANEN 1500 900 11

Kom langs in onze 2.600m2 XXL- showrooms en bekijk ons uitgebreide assortiment!

Deze nieuwe vloeren zijn te bekijken in één van onze mega-showrooms in Venlo en Vianen. En daarnaast hebben we een uitgebreide collectie vloeren in zowel natuursteen als keramiek. Ben je dol op een landelijke sfeer? Dan is een natuursteen of houtlook vloer iets voor jou. Of ga je liever voor een modern interieur? Dan vind je de keramische tegels in XXL-formaat waarschijnlijk erg mooi. In onze XXL-showrooms in Venlo en Vianen hebben wij grote beloopbare oppervlaktes zodat je over de vloer kan lopen die van jouw huis een thuis maakt. De showrooms zijn maar liefst 2.600m2 groot!

Wil je alvast een kijkje nemen in onze showroom? Bekijk hier onze impressie-video.

Maurice 320 260

Maak je afspraak

Maurice of een van zijn collega's helpt je graag in onze showroom op een tijdstip dat het jou uitkomt! Wil je er zeker van zijn dat hij alle tijd voor je heeft? Maak dan een afspraak. Liever een online adviesgesprek? Ook dat is zeker mogelijk.

Nuvola 10

Vloer van de maand: Nuvola

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze Nuvola-serie. Deze keramische vloer is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en diverse formaten, ook XXL formaat 120x120 cm. De Nuvola vloeren zijn redelijk nieuw in onze collectie, maar nu al razend populair bij onze klanten. Dat is ook niet zo vreemd vinden wij, want deze serie met kalksteenlook heeft veel in zijn mars. De serie is geschikt voor vloer en wand in iedere ruimte en er is ook een variant voor buiten. De tegels zijn zeer praktisch in onderhoud, zijn met aandacht voor het milieu geproduceerd en kennen een lange levensduur. En weet je wat het allermooiste is: De Nuvola is in de maand december Vloer van de maand en daarom koop je deze al vanaf € 39,00 per m2*!

Daarom koop je bij Nibo Stone
  • Geen aanbetaling, je betaalt pas bij levering
  • Geen opslagkosten, ook al heb je de vloer pas over een jaar nodig
  • Prijsvast, je betaalt de prijs van nu, ook als je pas over een jaar afrekent
  • Gegarandeerde levering, je vloer wordt direct voor jou gereserveerd in ons magazijn.
Cristallo

Duurzaamheid

Dit is een onderwerp wat steeds vaker besproken wordt en veel huishoudens houden zich hiermee bezig bij de keuze van interieuritems. De vloeren van Nibo Stone zijn erg duurzaam, onze vloeren gaan immers heel lang mee! De keuze voor natuursteen of keramische tegels is dan snel gemaakt. Profiteer dus van de 21% BTW voordeel en kies jouw eigen droomvloer uit waar je lange tijd plezier aan zult beleven.

* Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor de Vloer van de Maand en restpartijen. De korting gaat in bij een minimale afname van 30m2. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Dit worden de vloerentrends in 2023

Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar…
29 november 2022

Blog

De 5 meest populaire vloeren van Nibo Stone

Bij Nibo Stone hebben we een heel uitgebreid assortiment keramische en natuursteen vloeren. Toch zijn er altijd een…
21 juni 2022

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
01 december 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Van Ulft
Redelijk goed. Communicatie kan beter.
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Vriendelijk en behulpzaam