KORTING VOOR BEWONERS VAN VILLA INDUSTRIA

Allereerst van harte gefeliciteerd met de aankoop van één van de woningen in het plan Villa Industria. Terwijl de aannemer druk bezig is met de bouw van uw droomhuis, bent u vast al bezig met de inrichting en bevloering van uw woning. Heeft u daarbij wel eens gedacht aan natuursteen?

Graag laten we u kennis maken met de meest unieke soorten natuursteen vloertegels en nodig u van harte uit in ons 1500 m2 grote inspiratiecenter in Vianen. Ook vindt u hier stoere terrastegels, hippe wandtegels en eigentijds mozaïeken. Neem gerust uw bouwtekeningen mee. Dan kunnen we precies voor u uitrekenen hoeveel m2 u nodig heeft. Ook kunnen we u alles vertellen over eventuele vloerverwarming en het vakkundig laten leggen van de vloer.

En om het nog aantrekkelijker voor u te maken, ontvangt u maar liefst 10% korting op uw aankoop. Om in aanmerking te komen voor deze korting, neemt u de uitgeprinte en ingevulde introductiekaart mee naar het inspiratiecenter. Wacht niet te lang, want deze kortingsactie duurt tot 1 december a.s. Heeft u het natuursteen dan nog niet nodig? Geen probleem, wij slaan deze tot 18 maanden kosteloos voor u op.

U kunt zonder afspraak terecht, maar als u wat verder weg woont vindt u het wellicht prettiger om een afspraak te maken. Zo’n vrijblijvend adviesgesprek duurt gemiddeld zo’n 1,5 – 2 uur. We nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail.

Tot ziens!

 

TIP: Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Dan houden we u op de hoogte van onze speciale Eventdagen, nieuwe collecties en ander interessant nieuws.  

Interessant voor u

Bezoek ons inspiratiecenter Vianen
Bekijk onze brochure
Onbezorgd met ons totaalgemak
Deel via