Nibo Stone

Coronavirus: Dit is wat wij doen

Het dagelijks leven zoals we gewend zijn ligt stil. Het Coronavirus heeft een grote impact op de maatschappij en op onszelf, zowel zakelijk als in ons privé-leven. In deze onzekere tijden willen we laten weten dat we voor je klaar staan.

Showrooms Nibo Stone geopend

De showrooms van Nibo Stone zijn volgens onze normale openingstijden geopend. Natuurlijk hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen.

Private shopping en kosteloze annulering

We kunnen ons voorstellen dat je de aanschaf van een nieuwe vloer liever even uitstelt uit gezondheidsoverwegingen of de mogelijke financiële gevolgen van COVID-19. Om hier meer gevoel van zekerheid en veiligheid te bieden, hebben we een aantal zekerheden bedacht zoals private shopping (er zijn geen andere klanten in de showroom) en kosteloze annulering bij aankoop van een vloer.

Onze zekerheden in Coronatijd

Met Nibo Stone gaat het goed

Nibo Stone is gelukkig een oud en financieel gezond en solide bedrijf dat in haar lange leven al meerdere crises het hoofd heeft weten te bieden, dus klanten en leveranciers kunnen op ons blijven rekenen. Voor de gezondheid van onze medewerkers op de werkvloer hebben wij natuurlijk maatregelen getroffen.

Voldoende voorraden

We zijn goed bereikbaar en ook onze productietijd van drie weken kunnen wij nog steeds garanderen. Ook voor de nabije toekomst hebben we maatregelen genomen om ook later nog zonder vertragingen te kunnen leveren.

Lees meer over onze interne maatregelen