Nibo Stone

Coronavirus: Je kunt op ons blijven rekenen

interne maatregelen

Nibo Stone staat voor persoonlijke klantbenadering. Dat blijven we doen in deze onzekere tijden waarin het Coronavirus ons allemaal raakt. We willen laten weten dat we voor je klaar staan en hebben hiervoor de volgende maatregelen genomen.

Gezondheid staat voorop

Voor de gezondheid van onze medewerkers op de werkvloer hebben wij natuurlijk maatregelen getroffen. Een deel van de medewerkers werkt vanuit thuis om de bezetting op kantoor te halveren en zo voldoende afstand tussen de medewerkers te kunnen garanderen.

Onze productie-unit is gelukkig heel ruim, zodat de medewerkers daar op ruim voldoende afstand kunnen blijven produceren (als ze geen klachten vertonen). De binnenkomst- en vertrektijden en de pauzes zijn gespreid.

Binnen het hele bedrijf letten we extra op hygiëne en op elkaar en in onze toch al ruime showrooms hanteren wij een deurbeleid.

Op deze manier kunnen we de veiligheid van onze medewerkers borgen en toch onze productie en dienstverlening door laten lopen. Wij zijn dus gewoon goed bereikbaar en ook onze productietijd van drie weken kunnen wij nog steeds garanderen.

Voldoende voorraden

Vlak voor het virus ons land bereikte, hebben wij extra voorraden hardsteen en composiet ingekocht die toereikend zijn tot eind 2020 om in elk geval onze vaste klanten in de bouw te kunnen blijven leveren. Wij hebben dus ook hardsteen uit België (Sognies en Liege), Ierland en China voorradig.

De meeste vloeren voor onze particuliere klanten staan op voorraad en kunnen op ieder gewenst moment geleverd worden. Bij een enkele klant, waarbij de tegels uit probleemgebieden zoals Italië of Spanje geleverd worden, kunnen vertragingen optreden. Wij hebben deze klanten inmiddels hierover geïnformeerd en hebben samen gezocht naar een alternatieve oplossing.

Ook de tegelzetters en onze mensen op de bouw zijn goed geïnstrueerd en werken vooralsnog gewoon door. Dus ook de vakkundige montage van onze afbouwelementen kunnen wij nog steeds verzorgen.

Ook zorg voor toeleveranciers

Als lid van TruStone beseffen wij ook dat COVID-19 van grote impact is op mensen verder in de keten, zoals onze leveranciers in landen als China en Italië. We zijn regelmatig met ze in gesprek, niet alleen uit solidariteit, maar ook met het oog op de vitaliteit van de productie op langere termijn. We helpen door PBM's (zoals mondkapjes) ter beschikking te stellen en pre-orders te plaatsen om zo productie in de toekomst zeker te stellen.

We helpen graag

We vinden het nu extra belangrijk om voor onze klanten klaar te staan en om ze zo goed mogelijk te helpen. Dus heb je een vraag of advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op.

contact opnemen

Interessant voor u


Mock 00016 800 600
lees meer over natuursteen vloeren
Bezoek Onze Showrooms
bezoek onze showrooms
Banner Lookbook
lees meer over keramische tegels