Nibo Stone

Renovatiedorpels

Naast de traditionele buitendeurdorpel levert Nibo Stone ook een renovatiedorpel met verhoogde neuten. Deze dorpel geeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar biedt tevens een kostenbesparende en duurzame oplossing bij renovatieprojecten.

De houten stijlen van het deurkozijn, die vaak onderaan houtrot vertonen bij oudere woningen, hoeven met deze dorpels niet volledig vervangen te worden. Slechts het deel met houtrot wordt vervangen door de hoge natuurstenen neuten in combinatie met de onderdorpel.

Dé oplossing bij houtrot!

Alle authentieke elementen van het kozijn, zoals een duivenjager, kunnen worden overgenomen in de renovatiedorpel. Ook kan de dorpel gemaakt worden in combinatie met een portiek- of deuromlijsting van natuursteen, zodat er een mooi harmonieus geheel wordt gerealiseerd.

Maatwerk

De dorpels worden geheel op maat gemaakt. Alle profileringen zijn mogelijk en de maten van de klooster- en kopsponningen zijn vrij op te geven. Er kan gekozen worden uit diverse hoogwaardige natuursteensoorten, waarbij Belgisch Hardsteen, Nibo Hardsteen blauwgrijs of Nibo Graniet zwart veelvuldig worden toegepast vanwege de lange levensduur, hoge belastbaarheid en de goede slijtvastheid.

VERKRIJGBAAR IN

Natuursteen
Nibo Hardsteen blauwgrijs 120 geslepen
Belgisch Hardsteen 120 geslepen

Interessant voor u


Deurdorpels   800 600
Download brochure
Compositie  Offerte  Aanvragen 004
Aanvragen offerte
Compositie  Bim  Model 008
Download voor uw BIM-model