Nibo Stone

Deurdorpels

Nibo Stone levert massief natuurstenen deurdorpels voor binnen en buiten. Binnen kunnen de dorpels worden toegepast als waterkering, bijvoorbeeld onder de deur van de badkamer of als overgang tussen twee verschillende vloerafwerkingen. Buiten wordt de dorpel vaak als water- en luchtdichting bij de voor- en achterdeur toegepast, als onderdeel van een gevelelement.

Compositie  Graniet  Zwart

Op maat gemaakte deurdorpels

De deurdorpels worden geheel op maat gemaakt. Er kan gekozen worden uit diverse hoogwaardige natuursteensoorten, waarbij Belgisch Hardsteen, Nibo Hardsteen blauwgrijs of Nibo Graniet zwart veelvuldig worden toegepast vanwege de lange levensduur, hoge belastbaarheid en de goede slijtvastheid. Juist daarom zijn de dorpels van Nibo Stone ook bijzonder geschikt voor de utiliteitsbouw.

De BIM-tekeningen van onze dorpels zijn onder meer opgenomen in de bibliotheek van Autodesk® Revit® software, zodat ontwerp- en bouwprofessionals ze eenvoudig in hun Bouw Informatie Model kunnen opnemen.

De maximale levertijd bedraagt 3 weken. Heeft u de dorpels sneller nodig? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Onze deurdorpels


Laagreliefdorpel Type  Bu
Buitendeurdorpels
Renovatiedorpel
Renovatiedorpels
Binnendeurdorpel 800 X600
Binnendeurdorpels
B: 40 - 145 mm x D: 20 mm x L: max. 1030 mm

Interessant voor u


Compositie  Monstermap002  V2
Aanvragen monstermap
3D House
Recente projecten
Deurdorpels   800 600
Download brochure