Nibo Stone NL
NL homepage banner juni 2023

Drie topvloeren in de spotlight

Ook deze maand heeft Nibo Stone drie vloeren in het inmiddels zomerse zonnetje gezet. Drie totaal verschillende vloeren zetten we op de voorgrond: een keramische tegel, een natuursteen optie en een van onze favoriete kleuren uit onze keramisch parket collectie. Bij een spotlight vloer horen natuurlijk ook spotprijzen. Daarom koop jij tijdens de maand juni deze vloeren voor slechts 2/3e van de prijs, een korting van maar liefst 33%! Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? We zullen je snel vertellen om welke vloeren het gaat!

Arton nr 9 2

Arton, een XXL betonlook tegel

Heb je een gietvloer overwogen, maar maak je liever gebruik van de voordelen van keramische tegels? Overweeg dan betonlook! De Arton serie van Nibo Stone is een collectie van tegels die tot wel 120x120 cm groot te krijgen zijn. Deze tegels zijn er in 10 verschillende grijs en beige tinten. Het oppervlak heeft weinig tot geen oneffenheid, waardoor het een industriële uitstraling geeft. De tegels zijn ook heel makkelijk te combineren met elkaar, bijvoorbeeld voor aan de wand of buiten op het terras. Ben jij benieuwd naar de vele voordelen die deze prachtige tegel jou te bieden heeft? Lees dan nu onze blog.

Bekijk hier de vloer

Landingpage keramisch

Bekijk deze en andere keramische vloeren in ons lookbook

Via deze knop kan je ons gratis e-book over keramische tegels downloaden. Hierin kun je veel informatie en inspirerende foto's vinden. Dan kun je extra goed bekijken of de Arton bij jouw interieur past!

Castle Stone 7

Castle Stones, voor een historische vloer

Is een landelijke woonstijl helemaal jouw smaak? Dan vind jij geheid onze Castle Stones interessant. Deze bruingrijze natuursteen wordt geïmporteerd uit Marokko waar deze tegel op ambachtelijke wijze met de hand wordt verouderd. De tegels zijn leverbaar in twee extra brede breedtematen (61 en 50 cm) en de lengte wisselt. Dit geeft een mooi natuurlijk verband. De tegels kunnen ook buiten worden toegepast. Val jij als een blok voor deze vloer? Overweeg dan deze maand een Castle Stone aan te schaffen, want daarop krijg jij 33% korting! Lees hier meer over deze prachtige vloer.

Mock lookbook natuursteen

Bekijk deze en andere landelijke vloeren in ons lookbook

Ook voor landelijke vloeren hebben we een gratis te downloaden e-book, waarin je inspiratie kunt opdoen over interieur en meer kan lezen over onder andere de Castle Stones. Volg de knop hieronder!

Baboa 33

Nibo Wood Baboa, voor een warme sfeer in huis

Wij zijn nog steeds groot fan van onze Nibo Wood collectie. Deze keramische tegels hebben een houtlook, maar geven je alle voordelen van keramiek. Supermakkelijk in onderhoud en schoonmaken, kras- en slijtvast en hygiënisch. De vloer is gemaakt van brede planken van 30 cm en een lengte van 240 cm. Deze maand hebben we de kleur Baboa in de spotlight gezet. Dit vinden wij onze gezelligste kleur, omdat het ons doet denken aan familie en feestdagen. Wil je meer weten over de Baboa? Bekijk dan hier onze blog.

Bekijk hier de Baboa

Mock up Keramisch Parket 2023 04 22 114331 kyzo

Meer weten over keramisch parket?

Ben je nog niet zo bekend met keramisch parket en wil je weten hoe het eruit ziet? Download dan ons e-book! Hierin staat veel informatie en natuurlijk veel foto's van onze collectie, dan krijg je een goed beeld hoe het eruit kan komen zien.

* Actie is geldig vanaf 30m2 en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, m.u.v. de Gratis Tanken actie.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023

Blog

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het…
01 maart 2023

Blog

Onze Castle Stones Collectie

Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer…
31 mei 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Van Leest
Beste Heer Klaassen,Onlangs hebben we bij u een tegelvloer besteld voor ons nieuwe woonhuis in Genhout, ordernummer 202111033. De vloer is inmiddels gelegd door ZIND bvba. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Dit betreft zowel de kwaliteit van het geleverde materiaal als de kwaliteit van de werkzaamheden door ZIND. De vloer ligt perfect waterpas. Het gelegde patroon, de kleur van de voeg en het afkitwerk zijn in zeer goed overleg tot stand gekomen tussen ons en de heer Pascal Ziyan. De planning van de werkzaamheden door ZIND is ook naar tevredenheid verlopen, er werd duidelijk over gecommuniceerd en de werkzaamheden werden conform afspraak nagekomen. De werkplek werd ordelijk schoon en opgeruimd achtergelaten. Verder kregen we goed advies over hoe de vloer te behandelen na het leggen. Kortom prima vakwerk waar we heel blij mee zijn.Met vriendelijke groeten,Rinus van Leest en Ilse van Ogtrop
★★★★★ ★★★★★
Maureen Visser
Een heel betrouwbaar bedrijf met heel vriendelijk personeel
★★★★★ ★★★★★
Zwager
Mooie tegels en goede service