Nibo Stone NL
Arduin Basic Nibo Stone 1500x500

Preview Collection

SNEAK PREVIEW, nog nooit eerder in Nederland vertoond! Maak kennis met vloeren die nog nieuwer zijn dan nieuw, de enige echte Nibo Stone Preview Collection. Deze nieuwe serie keramische tegels zijn voor het eerst in Nederland te zien en te koop, exclusief bij Nibo Stone.

Rechtstreeks uit Italië

Deze collectie is een sneak preview van nieuwe vloeren, rechtstreeks uit Italië. Onze Italiaanse producenten geven ons namelijk de mogelijkheid om een serie keramische tegels te lanceren, nog voordat deze op de markt worden geïntroduceerd. Zo kunnen zíj testen hoe de nieuwe collectie wordt ontvangen in de markt. Wíj als Nibo Stone mogen deze collectie exclusief verkopen. We mogen de tegels aanbieden voor een introductieprijs van slechts € 47/m2*. De partijen zijn gelimiteerd dus wacht niet te lang om deze mooie aanwinst te bekijken. De Preview Collection is zowel in Venlo als Vianen te bekijken.

Op grote beloopbare oppervlaktes te zien

De tegels zijn gelegd op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er in zijn geheel uit ziet. Je bent van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt, maak dan een afspraak.

Paul 320 260

Benieuwd naar deze sneak preview?

Boek snel een afspraak met Paul of een van de andere verkoopadviseurs om de Preview Collectie te bekijken.

* Deze prijzen zijn exclusief btw en zijn netto. De introductieprijzen van de Preview Collection mogen niet worden gecombineerd met andere acties/aanbiedingen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Keramisch parket - Het beste van twee werelden

Wil je wel de warme uitstraling van hout maar heb je geen zin in het periodieke onderhoud van een houten vloer? Kies…
06 juli 2021

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 juli 2021

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
18 mei 2021
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Van de wetering
Wij hebben de noir vignan liggen! Afgelopen week met strip gereinigd en daarna in de was gezet ????????????